Fii o zeita in pat

By  | 

Vrei să-l dai pe spate definitiv? Urmează ghidul COSMO pentru cele mai tari senzaţii în pat şi fii o zeita in pat!

O nouă statistică efectuată pe respondenţi din Statele Unite ale Americii dezvăluie că din ce în ce mai multe femei preferă ca metodă de contracepţie… coitus interruptus. Cu alte cuvinte, preferă ca iubiţii lor să îşi retragă penisul în momentul dinaintea ejaculării. Deşi veche de mii de ani, această metodă nu e deloc sigură – decât dacă nu te deranjează să rămâi gravidă! Presupunând că ai grijă la toate aceste aspecte, iată ce idei sexy îţi propunem pentru nopţi fierbinţi cu iubitul:

Hai la dus

Şi nu, nu este un apropos pentru a te spăla mai des! Ia-ţi iubitul de o mână, dezbracaţi-vă reciproc în drum spre baie şi treceţi în duş! Reglează apa la temperatură medie – în „focul“ pasiunii, chiar nu e cazul să vă opăriţi ca doi raci fierţi! Oferiţi-vă unul altuia masaje senzuale şi foloseşte multă spumă. Când vă hotărâţi să o faceţi, în sfârşit, finalul va fi mult mai… glorios, cu tot acest preludiu intens înainte!

Ia initiativa

Bărbaţii adoră să preiei frâiele în dormitor! Surprinde-l şi propune-i să o faceţi neconvenţional – poate pe masa din bucătărie sau poate dând muzica din boxe la maximum (asta dacă vecinii nu sunt supărăcioşi), poartă desuuri negre cu danteluţă aţâţătoare sau încercaţi o poziţie mai provocatoare, în care să te ţină în braţe şi sprijinită de perete. Fii creativă, ia-l prin surprindere!

Indrazneste

Indrăzneşte să îi propui să vedeţi un film XXX. Da, da, ne referim chiar la cele care le plac tipilor atât de mult, încât ajung să aibă actriţe preferate. Chiar dacă eşti mai conservatoare de fel, încearcă să îţi depăşeşti limitele şi să încerci ceva neobişnuit. Vorbeşte cu iubitul tău despre a vedea un astfel de film împreună şi discutaţi pe parcurs ce cadre vă plac cel mai mult şi pe care aţi dori să le reproduceţi între voi, în aşternuturi. Tot momentul vă poate folosi drept un preludiu ideal!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *