Diferențele dintre sex bun și sex grozav

By  | 

De ce să te mulțumești cu sex bun dacă te poți bucura de sex grozav? COSMO te învață cum să te simți excelent în pat.

Multe persoane spun că sexul este ca pizza: și când e prost, tot e bun. Însă există câteva lucruri care îl pot face grozav și care sunt la îndemâna oricui.

Iată care sunt diferențele dintre sex bun și sex grozav:

Chimia. Acest aspect este foarte important nu doar într-o relație, ci și în pat. Dacă nu există chimie între parteneri, sexul nu va fi niciodată grozav, oricât veți încerca.

Citește și: Sfaturi de la staruri porno pentru poziția 69 

Simți că partenerului îi pasă de plăcerea ta. Îți poți da seama când partenerul face un efort pentru a te satisface. Dacă face sex doar pentru plăcerea lui, sexul nu va fi niciodată grozav, indiferent de tehnicile și pozițiile fericite.

Preludiu. Pentru unele persoane, călătoria este mai importantă decât destinația. În plus, cu cât aștepți mai mult pentru penetrare, cu atât mai multă plăcere vei simți.

Citește și: Cu ce vedete au cei mai mulți oameni fantezii sexuale? 

Descoperă ceva nou. Nu se va întâmpla de fiecare dată când faci sex, însă, uneori, îți vei da seama că ceva îți place foarte mult și asta va face sexul grozav. Poate e vreo poziție pe care nu ai încercat-o până acum sau folosiți jucării sexuale.

Dorință animalică. Poate nu v-ați văzut de mult timp sau pur și simplu vă simțiți mai excitați decât de obicei. Această dorință și pasiune va transforma orice experiență sexuală cu una extraordinară.

Citește și: 5 motive să încerci role playing

Comunicarea naturală. Uneori, vrei ceva diferit în pat și trebuie să discuți cu partenerul despre asta. Fie că e vorba de o poziție unde vrei să stai puțin mai altfel sau viteza cu care el se mișcă, e important să poți discuta cu el despre asta oricând simți nevoia.

 

*articol preluat din Woman’s Day (autor: Frank Kobola)

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *