De ce mimează bărbații orgasmul?

By  | 

Femeile au fost întotdeuna blamate pentru că, uneori, mimează orgasmul, însă și bărbații fac acest lucru. Am mai vorbit în trecut despre acest subiect, însă acum vom discuta despre motivele lor.

De ce mimează bărbații orgasmul?

„Fosta mea nu avea foarte multă încredere în sine în timpul sexului, mai ales dacă eu nu terminam, mai ales dacă băuse înainte. Dacă știam că nu o să termin când făceam sex după vreo petrecere, ultima poziție era doggy style. Îi spuneam că ejaculez pe fundul ei, dar era de fapt salivă. Apoi, eram un gentleman și o ștergeam.”

„Am încercat o dată sex în grup și simțeam prea multă presiune, așa că m-am prefăcut că am orgasm. Acum, ea crede că întotdeauna mă prefac, dacă nu vede sperma.”

Citește și: Cât de des au orgasm femeile din filme porno? 

„Și eu m-am prefăcut de câteva ori. Dacă ea are orgasm de câteva ori și începe să fie obosită, mă prefac că am orgasm ca să nu creadă că sunt frustrat că eu nu am terminat. Apoi, mai facem sex o dată și pot termina.”

„Fac asta des. Partenera mea obosește repede, iar dacă eu nu am orgasm o ia personal și poate dura chiar și câteva săptămâni până are chef din nou. Știu că pierd pe termen scurt, dar în felul ăsta facem sex mai des.”

„Eram prea obosit și știam că nu se va întâmpla. Am făcut-o doar o dată sau de două ori.”

„Sexul era groaznic și știam că nu ne vom mai vedea, așa că m-am prefăcut ca să scap mai repede de ea.”

După cum vedeți, bărbații au motive asemănătoare cu ale femeilor. Acest articol nu ar trebui să vă facă paranoice, ci să vă deschidă ochii. Comunicarea este foarte importantă într-o relație și niciunul dintre parteneri nu ar trebui să mimeze orgasmul!

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Paisley Gilmour)

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *