Cu ce vedete au cei mai mulți oameni fantezii sexuale?

By  | 

Mulți preferă să se gândească la anumite persoane atunci când se masturbează, în loc să vizioneze filme pornografice. Nu știm la ce persoane pe care le cunosc se gândesc, dar am aflat care sunt vedetele cu care cei mai mulți oameni au fantezii sexuale.

De ce să NU îți fie rușine că folosești jucării sexuale

Atunci când vine vorba de masturbare, avem nevoie de stimulare fizică, dar și mentală. Unele persoane aleg să se masturbeze cu gândul la partener, la cineva atrăgător care se afla dimineață în metrou sau la cea care le-a servit cafeaua, însă un sondaj recent arată că foarte mulți aleg să se gândească la vedete în aceste momente. Se pare că bărbații (33,3%) folosesc acest „truct” mai des decât femeile (20%).

Cei mai mulți bărbați (dintre cei care au participat la sondaj) au fantezii cu Jennifer Lopez, ceea ce nu ne miră deloc. Pe următoarele locuri din top se numără Jennifer Lawrence, Kim Kardashian, Jessica Alba, Emma Watson, Selena Gomez, Beyonce, Tay-Tay, Kate Upton și Carrie Underwood.

Lucruri surprinzătoare pe care bărbații le fac când se masturbează

Pentru femei, cea mai populară vedetă este Channing Tatum, urmată îndeaproape de Ryan Gosling, Adam Levine, Johnny Depp și Justin Timberlake.

Tu la ce vedete te gândești atunci când te masturbezi?

 

*articol preluat din Cosmopolitan AU

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *