Cele mai mari regrete sexuale

By  | 

Din păcate, cu toții avem anumite regrete sexuale. Iată care sunt cele mai mari și bizare regrete pe care le au femeile și bărbații.

Cosmopolitan US a cules cele mai mari regrete sexuale de pe un thread Reddit. Hai să le citim împreună, să râdem și să murim de rușine pentru cei care au răspuns.

„M-am dat cu pastă de dinți pe penis pentru a mă masturba când eram mai mic. Am crezut că o să mor.” – Auch, nici nu vrem să ne imaginăm senzația!

5 pozitii hot cu care sa iti surprinzi iubitul de Valentine’s Day

„Eram beat la un concert și începusem să vorbesc cu o tipă. I-am spus să mă sune, iar ea a răspuns „Dar nu am numărul tău”. În loc să îl dau, am zis „Ai dreptate, nu îl ai”, s-a uitat ciudat la mine, apoi a plecat cu prietenii ei. Abia peste 4 luni am realizat ce am făcut.”

„Mi-am pierdut virginitatea cu cineva care se pare că ar putea să fie rudă cu mine.”

„Mi-am pierdut virginitatea cu persoana cu care fratele meu geamăn își pieduse virginitatea cu o seară înainte. A vrut să facă din nou sex cu el, dar el a refuzat-o, așa că a venit la mine. A fost cam ciudat în dimineața de după.”

Ancheta in dormitor – temerile ascunse ale barbatilor

„Eram îndrăgostit de o prietenă, iar într-o seară am rămas la ea acasă. Eram îmbrăcat cu blugi și un tricou, iar la culcare mi-a spus că nu am voie cu pantaloni în pat. I-am spus „Dar voi rămâne dezbrăcat…” și mi-a spus că știe și nu e nicio problemă. Mi-am dat pantalonii jos și m-am culcat, atât de idiot am fost!”

„Am făcut sex cu mama fostei mele. Era singură, atăta foarte bine și băuse puțin, așa că mi-a făcut avansuri. M-am simțit de parcă făceam sex cu o versiune cu sâni mai mari a fostei mele.”

Tu ce regrete sexuale ai?

 

*articol preluat din Cosmopolitan US

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *