Cea mai exagerata replica pe care o poate rosti un barbat

By  | 

”Sunt prea mare pentru un prezervativ!” Mulți bărbați au spus-o și e complet și categoric neadevărată. Iată muniția de care ai nevoie pentru a nu-i mai permite niciunui tip să te păcălească. 

Minciunile sunt de două feluri: cele nevinovate, care-s uneori aproape adorabile, și cele exagerate, ba chiar insultătoare. Despre cele din urmă vorbim aici, pentru că noi credem că e cazul să le demascăm o dată pentru totdeauna. Câteva exemple: că părul o să crească mai negru și mai des dacă-l epilezi cu lama; că poliția te forțează să aștepți 24 de ore înainte de a putea reclama dispariția unei persoane (pe bune acum, dacă o persoană dragă dispare pe nepusă masă, du-te la cea mai apropiată unitate de poliție cât mai repede). Dar ghici care-i cea mai grosolană minciună, fără nicio fărâmă de adevăr în ea? Păi ar fi cea pe care ne-o servesc bărbații când vine vorba despre prezervative.

Ce cred cu adevarat barbatii despre prezervativ

Big in Japan

Probabil ți s-a întâmplat și ție măcar o dată să auzi din gura partenerului tău că prezervativele îl ”restricționează”. Sau, mai rău, ai dat peste unul care nici măcar nu s-a obosit să fie delicat, și ți-a trântit-o direct, fără drept de apel: ”Dragă, n-ai cum să înțelegi vreodată cât de inconfortabil e un prezervativ cu adevărat.” Răspunsul perfect pentru o asemenea replică e următorul: ”Da, dragă. Ai dreptate. Nu am un penis. Ai ghicit. Dar nici tu n-ai cum să înțelegi vreodată când de inconfortabil e să rămâi însărcinată din greșeală și să fii nevoită să iei una dintre cele mai importante decizii din viața ta. Aș prefera să nu se ajungă la asta, așa că, hai, pune-l pe tine.” Această aparent nevinovată minciunică are ca scop, evident, eliberarea de obligația de a purta prezervativ. Așa că a venit momentul să facem următorul anunț de interes public: niciun bărbat nu e prea mare pentru a purta un prezervativ. De fapt, 50% dintre bărbați intră în categoria unui penis de 13-16 cm. Și, având în vedere că un prezervativ de mărime medie are între 18 și 21 cm, adevărul e că îi rămâne loc berechet.

Vor fi lansate prezervative in 56 de marimi

Normal, există și excepții de la regulă – cel mai mare penis din lume are aproape o jumătate de metru și a intrat în Cartea Recordurilor în 2015 (îi aparține unui tip numit Roberto). Dar până și el ar putea să găsească un prezervativ care să i se potrivească.

Pentru că uite care-i chestia: poți să pui un prezervativ pe o vază, o umbrelă, o sticlă de șampanie, un ciocan și chiar și un braț – știm pentru că am încercat. (Și da, putem spune cu mâna pe inimă că e cel mai haios experiment pe care l-am făcut vreodată). În concluzie, niciun bărbat nu posedă o sabie din carne prea lungă sau prea lată pentru a încăpea într-un prezervativ. Dacă e vreunul care o are mare ca o rachetă de tenis, ne-ar plăcea să vină să ne demonstreze contrarul. Nu, pe bune, chiar ne-ar plăcea. Cât despre ceilalți bărbați de pe planetă, nu ne rămâne decât să le spunem că s-a cam terminat cu scuzele.

Mărimea contează?

Normal, faptul că discutăm acum despre o asemenea chestie se datorează unei vechi teorii: și anume, că mărimea contează. Pentru multă lume. Faptul că există pe piață prezervative cu nume precum ”magnum” sau ”XXL” demonstrează asta. În plus, brandurile de prezervative extra large sunt populare, chiar dacă diferența dintre ele și cele normale este de doar câțiva milimetri. E clar vorba despre un masaj al egoului masculin, dar având în vedere că doar 59% dintre cumpărătorii de prezervative sunt bărbați, se pare că avem de-a face și cu un număr destul de mare de femei care analizează cu atenție mărimea prezervativelor. E de-ajuns să dai o căutare cu #sizequeen în social media ca să-ți dai seama că ”mândra penisului” nu e doar o chestie masculină.

Gafe de prezervativ

Având în vedere că media de bărbați cu penisuri supersized nu e nici pe departe atât de mare ca media de prezervative XXL cumpărate, e evident că avem de-a face cu un soi de iluzie a grandorii. Dar, deși e mai ușor să-ți lași iubitul să te convingă că are nevoie de o versiune King Kong, folosirea unui prezervativ prea mare poate duce la un de-a v-ați ascunselea jenant dacă se întâmplă să alunece în timp ce faceți nebunii. E adevărat, mărimea contează – mai ales când vine vorba de a o găsi pe cea potrivită pentru sutiene, anvelope de mașini, prostetice și, ai ghicit, prezervative.

Așa că uite ce te sfătuim noi: nu te baza pe un bărbat când vine vorba despre asta. Dacă are unul la el, cu atât mai bine. Dar ar fi mai indicat să ai și tu câteva la îndemână, de cât mai multe mărimi și arome. Pentru că atunci când ești activă sexual, trebuie să știi cu ce se mănâncă ceea ce faci în așternut. Și acum că știi că e biologic imposibil ca el să-ți stranguleze cel mai bun prieten cu o mănușă din latex, poți să-i spui și lui asta. Bine, dacă iubitul tău e tipul cu racheta de tenis de care vorbeam mai devreme… la naiba, o să avem nevoie de o nouă categorie atunci când premiem cele mai Fun Fearless Females ale anului. Adică, dacă nici tu nu ești fearless, nu știu cine e.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *