Ce spune vs ce gândește după sex

By  | 

Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă, de fapt, lucrurile pe care iubitul tău le spune despre sex? Acum ai ocazia să afli!

Când spune „Trebuie să dorm” înseamnă „Serios, sunt epuizat, lasă-mă să dorm”. Ai stors toată energia din el, bravo!

Citește și: 5 motive să încerci role playing

Când întreabă „De unde ai învățat să faci asta?” înseamnă „Pe ce site-uri porno te-ai uitat recent?”. Nu știa mișcarea sau tehnica aceasta și vrea să învețe și el mai multe. Ori asta, ori e paranoic și crede că umbli cu alții…

Când spune „Hai să ținem asta între noi” sunt două variante: ori nu sunteți împreună și nu vrea ca toată lumea să afle că ați făcut sex, ori s-a întâmplat ceva jenant și nu vrea ca prietenii tăi să afle.

Când spune „Mi-am amintit că trebuie să ajung undeva” înseamnă „Treaba asta chiar nu funcționează”. Dacă pleacă imediat după sex (deși nu ți-a zis dinainte că ar avea ceva de făcut), cel mai probabil nu vrea să stați prea mult împreună, nu își dorește o relație.

Citește și: Ce spune zodia ta despre viața sexuală

Când întreabă „Ți-a plăcut?” cel mai probabil se teme că nu are destulă experiență și așteaptă un feedback.

Când spune „Ei, asta a fost… diferit” înseamnă „A meritat să încercăm, dar hai să nu o mai facem vreodată”. Poate ai încercat vreo tehnică nouă de sex oral de care nu a fost prea încântat.

Când spune „Nu credeam că o să îmi placă asta” înseamnă „Mulțumesc că mi-ai arătat, hai să mai repetăm ce am făcut în 10 minute”.

Iubitul tău ce obișnuiește să spună după sex?
*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Frank Kobola)

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *