Ce spune numarul de parteneri sexuali despre tine?

By  | 

Multe femei obișnuiesc să ascundă numărul tipilor care le-au trecut prin pat de teamă să fie judecate, fie că acesta este prea mic sau prea mare.

Îți place sau nu, știi cum stă treaba: bărbații care se culcă cu multe tipe sunt macho, femeile care se culcă cu mulți tipi sunt… ușoare, ca să o zic frumos. Din acest motiv, multe femei nu vor să se afle cu câți tipi au făcut sex sau, mai grav, nu acceptă să facă sex cu tipi pe care-i plac pentru a nu se afla, pentru a nu fi bârfite.

Totuși, situația este asemănătoare și pentru femeile care au făcut sex cu unul sau doi bărbați: „Acum toată lumea mă va considera o copilă căreia îi e frică de sex, o pudică, bărbații nu se vor mai apropia de mine. Mai bine spun că au fost mai mulți.”

Mituri despre sex pe care sa le ignori complet

Care e adevărul, deci? Ce spune despre tine numărul de parteneri sexuali? Răspunsul e simplu: absolut nimic! Fiecare persoană este unică și nu trebuie să acceptăm să fim judecate pentru că am vrut sau nu am vrut să facem sex cu un bărbat.

Sunt destul de sigură că există prostituate care sunt persoane de nota 10, care și-au crescut foarte bine copiii, cărora le pasă de mediu și care sunt inteligente, la fel cum există femei care sunt virgine la vârsta de 30 de ani și care conduc o întreagă companie, donează bani pentru copiii bolnavi de cancer și își doresc să fie… scriitoare de literatură erotică, să zicem. Pe de altă parte, există femei care s-au culcat cu „un număr decent” de bărbați, dar care sunt persoane închise la minte, inculte, egoiste, pline de răutate față de semeni.

4 chestii de care nu le pasa barbatilor intr-o relatie

Obișnuim să judecăm prea mult persoanele din jurul nostru, deși, de fapt, nu avem niciun motiv să o facem. Fie că este vorba de familia din care provin, de stilul vestimentar, de tatuajele pe care le au, de numărul partenerilor sexuali, de locul de muncă sau de alimentație, ar trebui să nu mai alegem un singur criteriu atunci când ne facem o părere despre o persoană.

Și, în fond, nu este treaba nimănui cu câte persoane s-a culcat o femeie. Cunosc tipe care ar fi putut fi considerate ușoare și cunosc tipe care refuzau să facă sex cu oricine altcineva în afară de the one. Poți ghici cum a ajuns fiecare acum? Toate sunt alături de Făt Frumosul lor, logodite sau căsătorite, cu un copilaș de crescut, cu un loc de muncă care le place. Uitându-te la ele, te gândești doar „Uite ce femeie minunată!”, nici prin cap nu îți trece să întrebi cu câți bărbați au împărțit patul acum un an, 5 sau 10.

Singurii cărora le pasă cu câți tipi te-ai culcat tu știi cine sunt? Puștii de 15 ani sau bărbații imaturi care de regulă consideră că locul unei femei este la cratiță sau că „mi-a făcut avansuri, dar nu a vrut să se culce cu mine, este o….” și femeile invidioase dintr-un motiv sau altul, care caută să se lege de tine cu orice ocazie. Chiar îți pasă de părerile unor astfel de oameni?

Cum iti arata ca te iubeste

La finalul zilei, tot ce contează este să adormi cu zâmbetul pe buze, iar la 80 de ani, crede-mă, nici măcar nu îi vei ține minte pe oamenii care te-au judecat vreodată greșit. Nu îți voi spune nici că e bine să sari din floare în floare, dar nici să aștepi 6 luni până accepți să faci sex cu tipul cu care te întâlnești, pentru că asta e decizia ta și doar a ta.

Ca o concluzie, ar trebui să te gândești mai puțin la ce cred unele persoane despre tine. Sunt sigură că Elaine Benes ar fi de acord cu mine.Comments

comments