Ce aș fi vrut să știu înainte de prima mea felație

By  | 

Primele felații sunt destul de dificile pentru o femeie, din simplul motiv că… nu prea știi la ce să te aștepți și ce să faci pentru ca totul să iasă cât mai bine. Iată ce aș fi vrut să știu despre sexul oral înainte de a face asta prima dată.

Un penis nu are ochi și nu poate face diferența între gâtul tău și cerul gurii. Dacă nu vrei să faci deep throat, cerul gurii oferă cam aceleași senzații pentru un penis, deci nu te vei îneca!

La ce se gandesc femeile in timpul felatiei?

Penisul nu se lubrifiază ca un vagin, deci va trebui să ai destulă salivă pentru ca felația să fie de nota 10. Bineînțeles, poți folosi și lubrifiant.

Nu ești obligată să înghiți sperma și, mai ales, să zâmbești fericită după și să îi spui cât de mult ți-a plăcut. Filmele porno sunt puțin diferite de realitate, nu multe femei sunt atât de entuziasmate de asta.

Nu îi vei mușca penisul din greșeală. Da, sigur, se poate întâmpla să îl atingi cu dinții, dar nu te panica, în niciun caz nu i-l poți smulge. Ai grijă cu dinții, dar nu lăsa acest aspect să te obsedeze.

Sex oral: 5 greseli pe care sa nu le faci

Uneori, penisul nu miroase bine și asta pentru că unii bărbați sunt dezgustători și nu se gândesc să se spele înainte. Nu se așteaptă nimeni ca penisul să miroasă ca un parfum Chanel, dar totuși… Oh, și să nu uităm că pe timp de vară transpirăm mai mult, iar zona intimă a bărbatului transpiră și ea. Superb.

Un penis care poate părea micuț se poate simți enorm în gura ta. Ce se întâmplă?!

O felație nu funcționează ca un buton magic care îl face să aibă orgasm imediat. Unii bărbați au nevoie de mai mult timp pentru a ajunge acolo. Doar pentru că le place ce faci, nu trebuie neapărat să termine în câteva secunde, uneori poate dura și 10 minute. Partea bună? Partenerul tău va aprecia!

O felație poate face parte din preludiu, nu e musai ca seara să se termine aici.

„Iubitul meu nu ejaculeaza niciodata cand ii fac sex oral. De ce?”

Dacă faci sex oral nu înseamnă că ești o… femeie ușoară. Nu știm de unde a apărut ideea aceasta, dar șterge-ți-o din minte!

 
*articol preluat din Cosmopolitan UK

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *