Ce fetișuri au vedetele?

By  | 

Nu e nimic în neregulă cu fetish-urile, chiar dacă multe persoane le consideră un subiect tabu. Dacă ești curioasă ce preferințe sexuale au vedetele tale preferate, acesta e articolul perfect pentru tine!

Un fetish poate fi definit ca un interes obsesiv, fie că vorbim despre fetish-uri sexuale sau nonsexuale. De regulă, însă, ne referim la fetish ca la ceva sexual. De exemplu, cineva poate fi foarte atras de picioare, de BDSM, de mâncare, chiar și de jucării de pluș.

Care sunt cele mai comune fantezii sexuale

Normale sau anormale, fetish-urile există și nu ar trebui să judecăm pe nimeni pentru ce anume îi excită – dacă acest lucru nu ne afectează personal. Bineînțeles, nu vorbim aici despre pedofilie, zoofilie sau alte perversiuni ce nu pot fi catalogate ca fetish-uri.

Acestea fiind spuse, hai să vedem ce fetish-uri au vedetele:

Fetish-ul pentru picioare este, se pare, foarte comun în rândul vedetelor. Printre cei care sunt atrași de picioare se numără Quentin Tarantoni, Marilyn Manson, Dita Vin Teese, Jack Black, Brooke Burke, Tommy Lee, David Boreanaz… și probabil mulți alții.

Dușurile aurii sunt acte sexuale care includ urina. Printre vedetele atrase de această practică sexuală se numără Ricky Martin, R. Kelly și John Mayer.

Atunci când era căsătorită cu Billie Bob Thornton, Angelina Jolie era interesată de BDSM, sânge și cuțite. Cei doi chiar obișnuiau să poarte la gât flacoane cu sângele celuilalt.

Care sunt zodiile inclinate spre BDSM?

Menționasem mai sus fetish-ul cu mâncare. Nu doar George Costanza voia să aducă mâncarea în pat, și unele vedete vor să facă asta – Matthew McCounaughey, de exemplu. În cadul unui interviu, acesta a spus că mâncarea este, pentru el, foarte sexy și „uneori, dacă gust ceva ce îmi place foarte mult, mă trec fiorii pe șirea spinării și trebuie să mă opresc pentru a face o pauză.”

Cât despre James Franco, pe el îl excită iepurii. Nu știm exact cum stă treaba cu iepurii, dar fiecare cu ale lui…

Tu ce fetish-uri ai?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *