Cât de des fac alte persoane sex?

By  | 

Te-ai întrebat vreodată dacă tu și partenerul faceți prea mult sau prea puțin sex, comparat cu alte cupluri? Un studiu recent arată cât de des fac cuplurile sex și în ce fel se schimbă numărul în funcție de vârstă.

Pentru început, trebuie să ții minte că niciun cuplu nu e la fel și nicio persoană nu e la fel ca alta. Faci sex de 5 ori pe zi? Perfect normal. Faci sex o dată pe lună? La fel de normal! Rezultatele unui studiu nu ar trebui să îți influențeze viața sexuală!

Citește și: Poți avea orgasm în timp ce dormi? 

Studiul menționat mai devreme vine de la Institutul Kinsey pentru Sex, Reproducere și Gen, iar acestea sunt o parte din rezultate:

Persoanele aflate între 18 și 29 de ani fac sex mai des decât celelalte – ceea ce nu e atât de șocant, nu? Cei care se află în acest grup fac sex în medie de 112 ori pe an, adică de două ori pe săptămână.

Urmează apoi persoanele între 30 și 39 de ani, care fac sex ceva mai rar: de 68 de ori pe an în medie, adică de 1,6 ori pe săptămână.

În ceea ce privește statutul marital: 34% dintre cuplurile căsătorite fac sex de 2-3 ori pe săptămână, 45% de câteva ori pe lună și 13% de câteva ori pe an.

Citește și: Ce poți face dacă ești prea obosită pentru sex 

 

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Paisley Gilmour)

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *