Care e motivul științific pentru care oamenii sunt interesați de threesome?

By  | 

Sexul în trei nu este pentru toată lumea, dar există mulți interesați de asta. Care este, totuși, explicația științifică pentru care unele persoane vor să facă sex cu mai mulți parteneri în același timp?

Se pare că unul dintre motivele pentru care suntem atrași de threesome este televizorul sau filmele și serialele pe care le urmărim. Un studiu din 2003 a examinat relația dintre vizionarea programelor TV și percepția asupra sexualității, iar rezultatele au fost foarte interesante.

Citește și: Totul despre sex în trei 

Studenții unei universități au fost rugați că completeze niște teste. Jumătate dintre aceștia au completat testele după ce s-au uitat la câteva videoclipuri cu conținut sexual explicit, în timp ce cealaltă jumătate a stat în sala de așteptare fără TV. Toți participanții au primit apoi câteva scenarii sexuale.

Studenții care urmărisera videoclipurile au spus despre acele scenarii că sunt mai „puțin sexuale” decât cei care nu fuseseră expuși la TV. Cu alte cuvinte, cei care urmăriseră scene cu conținut sexual explicit vedeau scenariile ca pe ceva banal.

Acum, să ne gândim cât de des vedem și noi astfel de scene; cât de des urmărim un film sau un serial, cât de des ne uităm la videoclipuri de acest gen? Văzând zilnic scene sexuale, ne obișnuim cu ele și ni se par lucruri obișnuite. Inevitabil, ne gândim că ar trebui să facem și noi asta în pat.

Citește și: Adolescenții cred că filmele porno sunt realiste, arată un studiu 

Tu ce crezi? Ceea ce vedem la televizor ne influențează dorințele sexuale?

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Anna Lewis)

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *