Cand sexul e mai mult munca decat placere

By  | 

 1. Când eşti în acea perioadă a lunii. Mulţi bărbaţi nu au nicio problemă cu asta, dar, asta înseamnă muncă în plus şi amândoi trebuie să fiţi conştienţi de asta.

2. Când mănânci un desert delicious. Toată săptămâna te-ai gândit la acest moment, şi exact acum, când în sfârşit îţi satisfaci pofta, el vrea sex? Niciun bărbat normal nu se pune între o femeie şi desertul ei. 

3. După o zi grea la muncă. Dacă abia reuşeşti să apeşi butoanele telecomenzii de obosită ce eşti, el crede că poţi face mişcări mai complexe? Chiar crede că eşti aptă pentru sex?

4. Când eşti bolnavă. Când abia respiri şi îţi curge nasul ca la robinet, cum se aşteaptă să te simţi bine în timpul sexului? Ar fi un adevărat chin, nu o plăcere.

5. După o noapte nedormită. Ai lucrat toată noaptea la un proiect şi acum nu îţi doreşti decât să dormi. Dar simţi o mâna pipăindu-te. Chiar nu e cazul, acum somn, sex mai târziu.

6. După ce tocmai ai terminat o partidă de sex. De multe ori a doua partidă este binevenită, dar uneori îţi doreşti doar să te odihneşti.

7. Când îţi este foarte cald. Este atât de cald încât curg apele de pe tine. Nu îţi doreşti să se lipească cineva de tine, vrei răcoare şi vrei ca fiecare să stea în jumătatea lui de pat.

8. Când părinţii tăi sunt în camera alăturată. Nu cred că cineva poate, când este despărţit doar de un perete de părinţii săi, să se poată gândi la sex. 

9. După ce ai mâncat prea mult. Eşti atât de plină că ai vrea să te rostogolseti spre pat. Chiar crede cineva ce te poţi mişca provocator după o masă copioasă?

10. Când nu ai chef. Nu trebuie să invoci dureri de cap. Spune că nu ai chef şi va înţelege. Toţi trecem prin astfel de momente.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *