5 provocari Cosmo pentru sex pasional

By  | 

Multe cupluri cad in pacatul rutinei sexuale. Seara, obositi dupa o zi la serviciu, nu mai aveti chef decat sa stati pe canapea la televizor, iar sexul se desfasoara mereu dupa acelasi tipar.

Indrazneste sa injectezi adrenalina in viata ta intima si vei avea de castigat! Noi iti oferim cateva idei, numai bune de pus in practica:

Swinging sex

Exista destule locuri publice in care se aduna swingersii (cuplurile care se implica in activitati sexuale cu alte cupluri, facand schimb de parteneri). Este probabil una dintre cele mai incitante posibilitati ale libertatii sexuale.

Si cand te gandesti ca ai sansa de a deveni intima nu cu una, ci cu doua persoane, de sex diferit (practic, celalalt cuplu), realizezi ca varietatea poate fi chiar mai interesanta decat credeai… Trebuie doar sa experimentezi ca sa descoperi daca acest gen de activitate sexuala iti face placere sau nu.

Bondage sex

Fiind legata la ochi si/ sau de maini ori de picioare poti explora trairi nebanuite. Senzatia neputintei, anticiparea locului in care el te va atinge te vor face sa vrei mai mult, cu siguranta. Imobilizata si concentrata pe simtul tactil, o sa ai parte de o experienta unica, pe care o sa vrei s-o repeti cat mai curand.

Sex cu privitori

Sigur, depinde de context… Pentru persoanele mai dezinhibate, a face sex cu cineva in timp ce sunt privite de altcineva este pura placere, cu atat mai mult daca persoanele implicate se cunosc bine si stiu ca nu e loc de intimidare. Pentru cei mai retinuti, cea mai buna varianta este de a face sex in aceeasi camera cu o persoana care doarme (sau cu mai multe).

Sex in locuri atipice

Cum ar fi un gang ingust si intunecat, o camera libera de spital, toaleta din tren/ avion. Dificultatea pe care o intampinati incercand sa gasiti cea mai comoda pozitie sexuala nu va mai conta deloc dupa ce va veti fi eliberat de… stres.

Sex pe tocuri

Nimic nu este mai placut pentru un barbat decat imaginea femeii pe care o iubeste goala, pe tocuri, mergand nonsalant prin casa. Tocurile inalte pun pe jar imaginatia masculina, iar tu vei fi cea care va culege roadele!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *