3 pasi catre un orgasm maxim

By  | 

Orgasmul poate fi considerat, fara sa exageram, drept cea mai placuta experienta fizica pe care o putem trai. Indiferent daca vine din stimularea clitorisului sau a punctului G, senzatia extrem de intensa e fantastica.

Si daca ti-am spune ca poti avea acel sentiment grozav in tot corpul tau, nu doar intr-o singura zona? Ti se pare ireal?

Un studiu publicat recent in Archives of Sexual Behavior, a descoperit ca acest lucru este posibil, participantii la experiment descriind sentimentul ca pe o inundare care le-a cuprins intreg corpul.

Partea cea mai grozava e urmatoarea: poti avea parte regulat de aceasta experienta. E nevoie doar de mai multa concentrare pe etapa preludiului. COSMO iti indica pasii.

1. Gandeste-te la ceva incitant

Ca sa ai parte de senzatii fizice extraordinare trebuie sa dai startul “punandu-ti” creierul sa-si inchipuie clipele hot care vor urma. Inainte sa incepi actiunea cu iubitul tau, inchide ochii si gandeste-te la senzatia pe care o ai atunci cand esti foarte excitata si esti pe cale de a avea orgasm (acele furnicaturi puternice care preced punctul culminant).

Acum imagineaza-ti ca ele iti traverseaza tot corpul si ajung chiar in zone care nu prea au de regula potential erogen: cum ar fi daca iubitul tau ti-ar starni aceste senzatii atingandu-te in spatele genunchilor sau pe pielea fina si sensibila de pe interiorul bratelor?

“E foarte important, mai ales ca studiul arata ca atunci cand iti imaginezi o senzatie, creierul tau o poate transforma intr-un efect fizic”, explica prof. dr. Beverly Whipple, autor al “The Science of Orgasm”.

O alta tactica ar fi sa-ti imaginezi cum excitatia ti se raspandeste din cap pana-n picioare – rezultatul va fi ca nu doar zona ta intima va pulsa de placere.

2. Fa-l sa te atinga peste tot, in afara de…

Odata ce scapi de haine, propune-i iubitului tau sa se abtina de la a te atinge (cu mainile sau cu limba) in locuri usor excitabile – cum ar fi clitorisul sau sanii -in primele cinci minute ale preludiului, fortandu-l astfel sa-ti exploreze alte parti ale corpului.

“Aceasta strategie iti va stimula terminatiile nervoase din regiuni diferite, iar cand vei ajunge la orgasm, vei experimenta acel sentiment electrizant peste tot”, completeaza prof. dr. Carole Altman, autor al cartii “Electrify Your Sex Life.4”.

3. Inainteaza catre “vîrful maxim” al placerii

Acum ca tot corpul se afla intr-o stare optima pentru climax, nu mai ai nevoie decat de un mic “imbold” pentru a depasi linia de… sosire. Iata ce poti incerca: in timp ce iubitul tau te penetreaza, incordeaza-ti muschii vaginali (ca si cand ai efectua exercitiile Kegel).

Tine-i asa timp de cateva secunde, apoi destinde-i – vei simti o senzatie de furnicatura care urca din interiorul vaginului inspre zona de jos a abdomenului.

Repeta miscarile pana ce esti aproape de orgasm. “Micile contractii vor face momentul atat de intens, incat tot corpul se va incarca din plin cu senzatii neba nuite de placere”, afirma Altman.

Cand in sfarsit vei ceda, o sa ai parte de un orgasm ravasitor.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *