Top 7 fantezii ale barbatilor

Unele dintre dorinţele ascunse ale partenerului tău pot fi îndeplinite, iar tu vei fi cea care hotărăşte care se va împlini şi care va rămâne fantezie.

Sex în 3

Cea mai răspândită dorinţă sexuală a bărbaţilor este să fie acompaniat în dormitor de două femei sau chiar mai multe. Pot fi iubita şi prietena ei cea mai bună sau două străine agăţate noaptea în club.

Necunoscuta

Tentaţia tinerei seducătoare, maestră în arta sexului este foarte răspândită în rândul bărbaţilor. Ideea de sex fără obligaţii cu o necunoscută atrăgătoare i-ar da de gândit chiar şi celui mai fidel partener.

 

 

Jocul de roluri

Doctoriţa sau poliţista sexy vor prelua conducerea jocului şi îl vor supune pe pacient / prizonier la tratamente incitant de imaginat. Se va supune sau se va răzvrăti? 

Soţia şefului

O fantezie mondenă care aduce puţin a răzbunare, însă ideea de a o seduce pe soţia superiorului implică nu doar atracţie sexuală ci şi o ascensiune socială simbolică. 

Secretara

Rolul de amantă supusă care îndeplineşte ordinele fără să comenteze îl pune pe bărbat în poziţia de control  si îi conferă mai multă încredere în sine. Deci, care să fie noul sistem de îndosariere implementat?

 

 

Sex în locuri publice

În maşină, în lift sau în toaleta restaurantului, sexul în locuri publice îi face pe bărbaţi să creadă că pot obţine orice, oriunde. Le oferă un boost de siguranţă si încredere care, ce-i drept , îi face mai sexy.

Amanta exotică

Oricât de liniştit şi previzibil în gusturi poate fi, un bărbat visează uneori şi la ceva ce nu poate avea sau care este greu de obţinut. Aşa cum unele femei visează să facă sex cu un bărbat de culoare din cauza legendelor care circulă pe seama dotărilor lui, o experienţă similară cu o negresă voluptuoasă îl poate încânta şi pe un bărbat.

 

 

1 comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.