Top 5 greseli pe care barbatii le fac in pat

 Iată cele mai comune greşeli pe care le fac bărbaţii în pat.

Presupun că femeile au un libido scăzut

Deşi sunt diferenţe de la persoană la persoană, este o greşeală să presupui că toate femeile au o poftă scăzută de sex. Femeile refuză sexul de proastă calitate, aşa că atunci când eşti în această situaţie, ia în considerare posibilitatea că nu este mulţumită de performanţele tale.

 

 

Toată atenţia asupra zonei genitale

O femeie are nevoie să fie mângâiată şi atinsă pe tot corpul, să fie sedusă şi tachinată. Nu grăbi preludiul, ci explorează-i corpul până când ea este cea care te conduce către punctul acela.

Preludiu prea scurt

Preludiul începe înainte de a vă atinge şi chiar de a vă vedea. Cu cât eşti mai atent cu nevoile ei cu atât se va simţi mai atrasă de tine şi îţi va răspunde mai rapid atunci când îi faci avansuri.

Aşa că data viitoare când se întoarce de la job obosită, pregăteşte-i o baie fierbinte şi oferă-te să îi faci masaj. O să vezi că îşi va schimba rapid atitudinea din ”lasă-mă în pace” în ”vino mai aproape”.

 

 

Sex aşa cum le place lor

De cele mai multe ori, bărbaţii sunt cei care conduc în pat şi îşi dirijează partenerele în aşa fel încât să fie satisfăcuţi cât mai rapid.

Ar trebui să te interesezi ce poziţii o excită cel mai tare şi cum îi place să fie atinsă şi să aplici tehnici cât mai diverse de satisfacţie. Iar sursa informaţiilor trebuie să fie chiar ea, pentru rezultate pe măsură!

Termină prea repede

Odată ce au atins punctul culminant, bărbaţii se opresc, spre deosebire de femei care pot continua până are orgasm şi partenerul. Lăsând la o parte că durata şi calitatea preludiului sunt discutabile de cele mai multe ori, bărbaţii nu se concentrează decât la propria satisfacţie.

Dată viitoare când eşti cu iubita în toiul acţiunii, aminteşte-ţi să faci totul aşa cum îi place pentru a-i provoca orgasmul şi poate terminaţi amândoi în acelaşi timp.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.