Tip nou… in pat? Iata cum sa te pregatesti

By  | 

Emoţii, nerăbdare, dar şi un pic de anxietate – toate aceste stări sunt fireşti atunci când urmează o experienţă nouă.

Te simţi în al nouălea cer – ai un nou iubit şi lucrurile par să meargă strună. Totuşi, nu aţi ajuns încă la… acel moment, dar te simţi îndrăgostită până peste cap şi abia aştepţi să faceţi dragoste. COSMO ţi-a pregătit câteva idei de care să ţii cont înainte să mergi până la capăt cu tipul tău. Citeşte şi lasă-ne un comentariu despre cum abordezi tu acest gen de situaţii!

Decide locul

Te-ai simţi mai bine la el acasă sau din contră, eşti mai sigură pe situaţie dacă prima dată aţi face-o în dormitorul tău? Hotărăşte unde ai fi mai relaxată şi pregăteşte puţin momentul – spune-i cum ţi-ai dori să fie lumina în cameră şi gândeşte-te la un cocktail uşor pe care să  îl serviţi înainte, doar cât să vă relaxaţi puţin. În plus, nu uita de prezervativ, contraceptive şi lubrifiant (tipii nu sunt întodeauna pregătiţi cu acest arsenal).

Insista pe preludiu

În general, cuplurile se grăbesc să intre în acţiunea… propriu-zisă. Este foarte important, mai ales dacă e prima dată când o faceţi, să fii foarte bine lubrifiată. De aceea, nu vă grăbiţi şi prelungiţi cât se poate preludiul, pentru a creşte excitaţia şi a vă bucura mai intens pe parcursul desfăşurării acţiunii care va urma.

Relaxeaza-te

Alege ca prima dată când o faceţi să fie într-o zi când eşti mai relaxată şi nu ai pe cap chiar toate grijile de la şcoală sau de la job. Atunci când, în sfârşit, eşti cu tipul în pat, străduieşte-te să îţi îndrepţi gândurile spre ce se întâmplă în acel moment şi uită de alte lucruri care te mai apasă. Trucul cel mai bun ar fi să îl priveşti cum te sărută pe corp, cum arată corpurile voastre lipite unul de altul – ai înţeles tu, fă tot posibilul să rămâi ancorată în acţiune.

Spera la… mai putin

E în natura umană să ne imaginăm chestii cât mai incitante şi măreţe, însă încearcă totuşi să nu ai aşteptări prea mari de la prima experienţă sexuală cu tipul cel nou. Să zicem, dacă nu iese aşa cum visai, chiar nu e sfârşitul lumii, dar măcar nu rămâi cu un gust amar. În plus, imaginându-ţi că va ieşi ca-n filme, e posibil să te stresezi peste măsură şi să nu poţi ajunge la orgasm. Ia lucrurile uşor, ai răbdare şi comunică – tipul trebuie să ştie ce îţi place şi ce îţi doreşti, dar totodată şi tu trebuie să afli ce preferinţe are. Astfel te asiguri că partida are toate şansele să iasă absolut incendiară.

Comments

comments