Tine-l pe jar toata ziua

Fii maestră în tehnicile de tachinare și va arde de nerăbdare să te vadă diseară.

Într-o dimineață obișnuită de marți, te poți gândi la un milion de lucruri: dacă o să ajungi la sală după-amiază, dacă te-ai spălat sau nu pe dinți, ce ar trebui să mănânci la prânz etc. E simplu, însă, să-ți dai seama la ce se gândește iubitul tău: “Oare o să fac sex astă seară?”. “Cercetările arată că sexul traversează gândurile bărbaților cam de 19 ori într-o zi”, spune Joy Davidson, autor al Fearless Sex. “Principala lor dilemă e dacă vor avea sau nu parte de el când se vor stinge luminile”.

De profesie sexyDimineața la prima oră

Trezește-l subtil presându-ți corpul de al lui. Odată ce e pe jumătate treaz, sărută-l lent și pasional. Când deja i-ai deschis apetitul pentru mai mult, retrage-te și spune-i că vei întârzia la serviciu dacă nu începi să te pregătești… dar că abia aștepți să terminați mai târziu ce ați început.

Când te pregătești să ieși pe ușă

Prinde-l ușor de posterior și asigură-l din nou că va începe „spectacolul” când te întorci acasă.  De asemenea, strecoară-i un bilețel obraznic în buzunar (sau în rucsac dacă nu s-a îmbrăcat încă) pe care să-l găsească atunci când ajunge la muncă. Scrie-i ceva despre cât de nerăbdătoare ești să rupi tricoul de pe el sau „O să-mi fac de cap cu tine diseară”.

5 tehnici ca sa-l exciti la maxim

Câteva ore mai târziu

Înainte de ora prânzului, trimite-i un SMS jucăuș: „Mănâncă bine la prânz, pentru că diseară n-o să mai avem timp de cină după ce ne dezbrăcăm”.

În jurul orei 3 PM

Trimite-i cea mai explicită replică dintr-o carte erotică sau o poză cu lenjerie sexy și întreabă-l: „Cum mi-ar sta purtând asta?”.

Top 10 sfaturi pentru striptease

Înainte de a intra pe ușă

Asigură-te că el ajunge acasă primul. Apoi, înainte de a intra în casă, desfă-ți nasturii de la cămașă și scoate-ți lenjeria intimă. Când intri, oferă-i chiloțeii și îndreaptă-te spre dormitor fără să spui nimic. Imediat ce se va aduna de pe jos, te va urma negreșit.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise