Ti-a spus ce?!

Replici ale lui pe care ar trebui să le consideri alarmante.

Ok, tipii pot fi ciudaţi – în multe sensuri! Dar nu suntem aici pentru a analiza comportamente, ci pentru a enumera câteva reacţii verbale cu potenţial periculos pentru sănătatea relaţiei voastre. Am strâns de la mai mulţi psihologi câteva exemple de replici care ar trebui să te pună în gardă că poate ceva nu e în regulă:

#1

Poate eşti o fire emotivă şi plângi uşor sau poate tipul chiar ţi-a dat motive să verşi câteva lacrimi. Iar apoi îţi spune că eşti tu prea sensibilă şi că exagerezi gravitatea situaţiei? Nu e ok. Dacă ţine cu adevărat la tine, te va înţelege şi va fi alături de tine în toate momentele grele prin care treceţi.

#2

Te-a acuzat vreodată că l-ai înţeles greşit? Sigur, o dată e firesc să se întâmple asta, dar dacă tipul îţi tot repetă treaba asta, e ceva în neregulă. Probabil că spunându-ţi că l-ai citit sau l-ai judecat greşit, încearcă să îţi inducă ideea că nu vezi lucrurile corect şi că ţi-ai format o părere greşită asupra problemei. Ai încredere în tine şi susţine-ţi punctul de vedere.

#3

Te-ai trezit că ţi-a spus sau ţi-a reproşat că analizezi lucrurile prea mult uneori? Unii tipi te pot face să te îndoieşti de intuiţia ta, acuzându-te că eşti ori paranoică, ori pe punctul de a „crea“ scenarii neadevărate (despre ei, fiind vorba între noi). Atenţie.

#4

Mai există şi genul acela de bărbaţi care îţi spun să încetezi cu dramatizarea faptelor, când tu tot ceea ce ai făcut a fost să îi spui, pe un ton blând, că nu îţi place când te pune într-o lumină penibilă de faţă cu gaşca voastră. Hei, tipul trebuie să înţeleagă că nu te poate umili când are el chef. De fapt, n-o poate face deloc. Citeşte cu atenţie semnnele.

Etichete: hot
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.