Tehnici pentru a spori plăcerea în timpul sexului oral

Femeilor le place să primească sex oral, însă bărbații îl adoră cu adevărat! Pentru ei, sexul oral este ceva divin, una din cele mai plăcute forme de preludiu. Dar cum ar fi dacă tu ai avea puterea de a face acest act şi mai plăcut pentru partenerul tău?

Ia fiecare centimetru la rând

Nu te lua neapărat după filmele pentru adulţi atunci când vine vorba de sex oral. Nu îţi spune nimeni să nu încerci ce vezi în filme, dar agresiunea ta în timp ce oferi sex oral vă poate scoate uneori din atmosfera mai romantică pe care ai vrea să o creezi. De asemenea, este posibil să nu poţi sau să nu îţi facă plăcere să acoperi tot penisul cu gura, dar există o tehnică prin care poţi simula acest lucru spre plăcerea lui.Apucă baza penisului cu o mână şi cuprinde-i cu gura capul penisului, inclusiv frenul (locul unde capul penisului se conectează cu restul membrului) până când îţi atingi pumnul cu buzele. Îi vei oferi plăcere atunci când gura şi mâna ta se mişcă ritmic.

Limba te ajută

Oferirea unei partide de sex oral poate fi obositoare pentru o femeie, deci nu te sfii de pauze. Atinge-i capul penisului folosind numai buzele, ca şi când te-ai da cu ruj. Plăcerea este garantată.

Nu te feri de siropuri

Dacă imaginaţia te ajută, închipuie-ţi că savurezi cea mai delicioasă îngheţată din lume. Te va ajuta să intri în ritmul necesar momentului. Un sirop de caramel savurat încet de pe penisul partenerului este o plăcere pentru amândoi.

Condimentează lucrurile

Dacă te simţi pregătită, poţi duce lucrurile la un alt nivel. Toleranţa la durere creşte atunci când suntem excitate iar acest lucru este valabil şi în cazul bărbaţilor. Strânge mai tare din buze şi încearcă să îi observi reacţiile. Dacă îi place, foloseşte gentil dinţii. Poate fi o tehnică foarte sexy, mai ales dacă partenerul are încredere în tine. Ai foarte mare grijă la presiunea pe care o aplici, nu vrem ca lucrurile să devină incomode.

Răcoreşte-l

Linge un cub de gheaţă înainte de a-i oferi sex oral partenerului tău. Senzaţia un pic înţepătoare şi rece îl poate duce spre senzaţii noi.

Du-te spre locuri noi

Aşa cum am menţionat anterior, sexul oral poate fi obositor pentru o femeie, mai ales când maxilarul amorţeşte. Ia o pauză şi mângâie-i coapsele şi stimulează-l manual.

Fă puţină gălăgie

Dacă gemi în timp de oferi sex oral, vibraţiile oferă o senzaţie foarte plăcută. Sunetele erotice nu sunt plăcute numai pentru el, dar te pot excita şi pe tine în egală măsură.

Arată că te bucuri de moment

Nici un bărbat nu va accepta o partidă de sex oral dacă simte că partenera lui nu are nici un fel de plăcere în a face acest lucru. Priveşte-l provocator în timp ce o faci. Mişcă-ti coapsele pentru a-i arăta că şi tu te simţi bine. Când faci pauze, priveşte-l în ochi şi zâmbeşte provocator cu colţul gurii. Se va simţi foarte dorit.

 

 

Sursă foto: pexels

2 comentarii

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.