Te-ai pricopsit cu un ,,pusti” in care joaca hormonii?

Nu te uita strâmb la ,,băieţelul” pe care nu te-ai putut abţine să-l cucereşti. Faptul că e ceva mai tânăr decât tine îți poate aduce numai avantaje! 

Ştim, n-a fost intenţia ta să-l faci să-ţi cadă în plasă atunci când îi aruncai priviri seducătoare şi dezarmante… Dar ce să-i faci, tipul a muşcat momeala!Şi… recunoaşte (nouă poţi să ne spui!), nici el nu arăta rău deloc atunci când te dezbrăca din priviri, cu pofta aia specifică junilor mai…neexperimentaţi în ale amorului…Ei, şi ce dacă? COSMO îţi arată cum te poate încărca de energie şi de… tot ce-i mai bun o ,,escapadă” cu un băiat care nu e cuminte!

Viaţa la 20 de ani…

Eşti deja la curent cu acele zicale cum că bărbaţii se maturizează mai greu sau chiar niciodată. Pe la vârsta de 20 de ani, aceia care visează la o relaţie serioasă sau la întemeierea unei familii sunt rarităţi în toată regula în zilele noastre. Iar aceia care s-au grăbit să-şi pună verighetele în jurul acestei vârste, tot şi-au dat cu pumnii în cap mai târziu.

8 mituri despre barbati

Cu toate astea, ceva fermecător zace în aceste fiinţe, ceva ce-i face irezistibili: pofta de viaţă, măiestria de a trăi fiecare zi ca şi când ar fi ultima! Nimeni nu se pricepe mai bine decât ei să ignore neajunsurile vieţii sau partea întunecată a ei. Chiar şi lipsa de orice fel de responsabilitate e fermecătoare la ei, deşi uneori sunt mustraţi tocmai din acest motiv. Dar ce le pasă lor? Să cânte muzica şi să curgă şampania! Azi sărbătorim… sărbătorim intrarea cu succes într-o nouă zi. Ce poate fi mai frumos?

Dacă ai întâlnit un astfel de exemplar şi ţi-a plăcut la nebunie, nu-l refuza! Viaţa alături de el e plină de aventură, iar aventura… chiar la ţanc! Sunt sigură că uneori eşti satulă de obligaţii, de drumul acasă-serviciu şi de dat ochii cu aceleaşi feţe în fiecare zi. De ce să nu iei o pauză bine meritată?

O doză de nebunie nu dăunează sănătăţii… Dimpotrivă! 

Hai, ia-l de mână şi fii pregătită să faci lucruri pe care nu le-ai mai făcut de ceva vreme sau chiar niciodată, pentru că ai fost dintotdeauna o fire liniştită şi cu capul pe umeri. Iar dacă e aşa, nici nu ştii ce ai pierdut!

Ai putea începe prin a-ţi lua câteva zile de concediu, dar dacă nu se poate şi nu se poate, un weekend nebun îţi va fi de ajuns pentru a vedea viaţa cu ochi mai dulci pentru o vreme. Iată şi planul de acţiune!

Am inceput un detox de barbati

Nu e nevoie să staţi închişi în casă şi să faceţi sex sălbatic timp de doua zile! Pentru început, ieşiţi la un film… dar nu aşa cum iese toată lumea la film, adică să vadă un film…Ci aşa cum ies adolescenţii la film. Înarmaţi-vă cu popcorn şi aşezaţi-vă comod… la mare depărtare unul de celălalt. Faptul că nu vă puteţi atinge va fi foarte incitant şi vă va îndemna la clipe jucăuşe.

Pentru câteva minute poate veţi acorda un dram de atenţie filmului, după care veţi începe să vă priviţi cu coada ochiului unul pe celălalt. El va zâmbi pe sub mustăţi, mândru de ce va avea să-ţi facă. Păi ce crezi că i-ar putea veni în minte decât să arunce cu popcorn spre tine, pentru a primi atenţia cuvenită… Tu, fată cuminte, vei da dovadă de seriozitate tratându-l exact la fel! Ce va urma? O ploaie de popcorn şi de râsete înfundate din partea voastră şi o serie de priviri mustrătoare din partea celorlalţi. Ei, mare chestie! Aşa sunt copiii.

După un asemenea film solicitant, meritaţi câteva momente de relaxare… în parcul pentru copii. Câte culori, câte balansoare draguţe, nu? Wow, uite şi un tobogaaan… Ce norocoşi sunt ăstia mici! Da’ ce, numai ei? Lasă-l pe iubitul tău să te prindă de mână şi să-ţi amintească cum se face. Tu te aşezi cuminte într-un balansoar, el îţi face vânt din spate şi adulmecă parfumul părului tău. E atât de bine încât nici nu sesizaţi privirile răutăcioase ale puştilor de 5 ani, supăraţi că le-aţi invadat teritoriul. ,,Iubitule, hai şi la tobogan!” Oups, se apropie un nene în uniformă care vrea, cel mai probabil, să vă aplice legea, care ar putea consta într-o… mică amendă. Ce mai aştepţi? Ia-ţi băiatul de mână şi… run for your life! Vă veţi amuza grozav şi nu veţi uita prea curând această ispravă. Măi, măi, ce copii năzdrăvani!

Aşa… acum ce veţi face? Păi dacă nu v-aţi săturat de distracţie, puteţi să continuaţi într-un club cu muzică bună. Dacă vi se pare prea mult, lăsaţi asta pentru ziua următoare şi mergeţi acasă, unde vă asteaptă o baie relaxantă. Sunteţi liberi: să vă ţineţi în braţe drăgăstos sau să vă luptaţi cu spumă prin toată casa, depinde de dispoziţie. Şi… stai calmă, după râs nu vine şi plâns! Asta e probabil inventată de vreun adult care s-a trezit cu faţa la cearceaf în ziua respectivă. Mai degrabă, după râs vine… râs. Acum că ţi-am dat câteva idei, sigur veţi găsi un mod inedit de a vă petrece şi cea de-a doua zi de libertate, mai ales că şi iubitul tău e în mod sigur foaaarte inspirat.

Back to reality 

Ei, acum e acum… Orice vis ia sfârşit la un moment dat. Sau se continuă sub o altă formă. Weekendul s-a dus şi acum n-ai de ales, trebuie să te desprinzi din braţele lui pentru a te întoarce la serviciu. Probabil te întrebi ce se va întâmpla cu voi după toate astea. Cât va dura această ,,joacă” lipsită de reguli pe care o vezi, poate, nedemnă de o femeie ca tine? Vrei să plece sau să rămână? Oare el vrea să rămână?…

Ce am invatat despre barbati fiind one of the guys

Hmm… Eu îţi propun să nu-ţi mai baţi capul cu astfel de întrebări, ci să te laşi pur şi simplu dusă de val, deşi poate n-ai făcut asta niciodată. Lasă timpul să-şi facă treaba. Dacă s-a simţit bine în compania ta, te va suna cu siguranţă în curând, iar tu vei accepta (sau nu) o nouă zi plină de neprevăzut alături de el. Asta depinde doar de ce vei simţi în momentul respectiv. Atenţie, e interzis să continui această relaţie dacă tu simţi că, de fapt, vrei să-i pui capăt. Indiferent de cât de mult ar insista, fii sinceră cu el şi în final va înţelege. Sau te va lăsa în pace din orgoliu. Nu e important. Important e că amândoi aţi trăit clipa când a fost doar a voastră, iar orice regret e de prisos. Şi încă ceva! Data viitoare când vei pofti din nou să fii fata rea care încalcă regulile, nu te hrăni cu amintirea ,,acelui weekend”, acţionează!

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise