Stimulii vizuali care le aprind pofta de sex

By  | 

Îţi propunem o călătorie în lumea celor mai dorite imagini sexuale masculine… Folosește-te de stimulii vizuali descriși mai jos și-l vei vrăji pe loc!

În mod sigur ştii cât de importante sunt anumite detalii vizuale pentru bărbaţi. Ceea ce poate nu-ţi trece prin minte este probabil că tu singurică ai putea să-i oferi iubitului tău un spectacol sexual de excepţie folosind câteva trucuri simple. Legătura între ceea ce văd bărbaţii şi dorinţă îşi are rădăcinile în era preistorică, atunci când primul pământean a „ochit” prima femeie şi şi-a dorit să-i devină pereche.

Cum iti influenteaza imaginea de sine partidele de sex

Din fericire, acţiunea de a face curte a evoluat de atunci şi până în zilele noastre, însă un lucru a rămas aproape neschimbat: faptul că bărbaţii răspund stimulilor vizuali. Partea bună e că poţi folosi asta în interesul relaţiei voastre, în sensul că poţi erotiza fiecare episod, începând de la preludiu şi până la partidele voastre pasionale de sex. Urmează sfaturile celor mai prolifici experţi în sex şi nu uita să… laşi lumina aprinsă, căci sunt multe lucruri de văzut!

Înainte de a păşi în dormitor

  • Lasă-l să te vadă pentru câteva clipe doar în lenjeria intimă, însă cel mai bun moment e dimineaţa, când testosteronul „urlă” în el.
  • La masă, ai putea linge seducător o îngheţată sau degetele. Îşi va imagina cum ar fi să fie el în locul desertului pe care îl savurezi atât de pasional.
  • Atrage atenţia asupra celor mai sexy părţi ale corpului tău folosindu-te de bijuterii: un medalion strălucitor care se strecoară timid în decolteu sau un cercel în buric (nu e neapărată nevoie să-ţi faci piercing).
  • Dezbracă-te în altă cameră, nu în cea în care se află el, dar rămâi în cîmpul lui vizual. Va avea senzaţia că priveşte un striptease ce-i este interzis.

Rutina sexuala – cum scapi de ea

În timpul preludiului

  • Pune o oglindă în faţa patului vostru, invită-ţi iubitul să se aşeze pe pat, cuibăreşte-te în braţele lui (cu spatele în oglindă) şi unduieşte-ţi trupul. Faptul că vede totul foarte clar (inclusiv penetrarea) plus mişcarea corpului tău reflectată în oglindă îl va înnebuni de plăcere.
  • Ghidează-i mâna către zonele fierbinţi. Nu uita să păstrezi între voi o distanţă suficientă pentru ca el să-ţi vadă mişcările şi mai ales expresia feţei pe măsură ce te apropii de orgasm.
  • Puneţi-vă în poziţia 69 culcaţi pe-o parte şi spune-i să te privească (în timp ce-şi odihneşte capul pe piciorul tău) şi abia apoi să treacă şi el la acţiune.

3 pozitii sexuale de incercat in 2016

În timpul partidei de sex

  • Nu te dezbrăca de tot: păstrează pe tine o piesă vestimentară – un tricou sau nişte pantofi cu toc foarte înalt – ca şi cum totul s-a petrecut rapid şi nu mai puteai aştepta să scapi de toate hainele înainte să-l „chinui”.
  • Când te afli deasupra lui, în timpul mişcărilor atinge-ţi pieptul şi sânii – imaginea asta desprinsă din filmele îndrăzneţe face cât o mie de… gemete.
  • Tot deasupra lui, întoarce-te cu spatele, sprijină-te în mâini şi arcuieşte-ţi spatele astfel încât părul tău să-i mângâie pieptul (dacă eşti tunsă scurt… treci peste sugestia asta). Te simţi în culmea… flexibilităţii? Întoarce-ţi puţin trupul în profil şi încearcă să-l priveşti în ochi în timp ce te mişti. Ei, da, asta e o imagine pe care n-are cum s-o dea uitării… ba chiar va vrea să aprofundeze!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *