Stii totul despre online dating?


Fii vigilentă.
Dacă eşti foarte atentă, poţi face diferenţa între un tip care merită efortul şi unul care vrea doar să se distreze. Atunci când tipul cu care vorbeşti se aventurează prematur în discuţii cu tentă sexuală, e mai bine să nu vă vedeţi faţă-n faţă.

 

 

Ai grijă la ceea ce transmiţi. Nu posta poze prea sexy dacă îţi doreşti să cunoşti un tip cu care să dezvolţi o relaţie serioasă. Un decolteu generos sau buze à la Bianca Drăguşanu nu vor face o impresie bună. Adoptă un stil clasic, dar nu prea sobru. De asemenea, fii sinceră în ceea ce priveşte vârsta şi greutatea. Un sondaj a arărat că cei mai mulţi oameni care şi-au cunoscut partenerul online, au fost amăgiţi cu privire la aceste date. Cel mai bine e să fii sinceră – la urma urmei, asta te va face să te simţi mai confortabil în caz că veţi ajunge să vă cunoaşteţi.

 

 

Fii precaută. Mediul online poate fi şi riscant – nu ştii niciodată ce ascunde persoana care la prima vedere se califică pentru titlul de „partener ideal”. Încearcă să nu depinzi prea mult de el atunci când vă vedeţi – de exemplu, ia-ţi propria maşină sau spune-i că vei lua un taxi până acasă în cazul în care nu te simţi confortabil să călătoreşti în maşina unui tip pe care nu-l cunoşti prea bine.

Întâlniţi-vă într-un loc public. Cum ar fi la o cafenea sau la mall, cel puţin până te convingi că e un tip de încredere.

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.