Spune-i asta tipului cel nou!

Aţi trecut şi de a treia întâlnire, iar atmosfera se înfierbântă. Nu te lăsa dusă de val – iată ce să fii atentă să îi spui tipului cel nou.

L-ai cunoscut prin nişte prieteni comuni şi între voi s-a creat pe loc o chimie. Flirtaţi ca nebunii, te-a invitat în oraş, primul sărut a fost doar la un pas, dar ştii că va urma şi… întâlnirea de gradul zero din dormitor. Pregăteşte-te să nu cedezi rugăminţilor lui de a o face fără prezervativ, pentru că tu ştii cu siguranţă la ce riscuri vă expuneţi. Iată cum să îi contracarezi insistenţele cu argumentele logice:

Bolile

„Da, dar fără se simte altfel“, se va tângui tipul şi nu-mi spune că nu ai auzit măcar unul servindu-ţi replica asta până acum. Dar nu te lăsa intimidată. Într-un sondaj online pe cosmopolitan.com, un procent impresionant de tipi au recunoscut deschis că nu au senzaţii mai intense atunci când fac dragoste fără prezervativ, deci nu îl asculta. Întreabă-l dacă a auzit de BTS – boli cu transmitere sexuală şi dacă ştie ce bătaie de cap presupune asta. Plus că unele dintre ele pot conduce, în timp, la infertilitate, sterilitate şi alte probleme de sănătate grave.

Sarcina

„Hai, măcar o dată“. Hm, nu. Nici măcar o dată. O statistică dezvăluită de INS – Institutul Naţional de Statistică spune că în România zilelor noastre se fac aproape 250 de avorturi în fiecare zi. În plus, sunteţi la început – de ce ai vrea un copil cu cineva pe care abia îl cunoşti? Insistă şi spune-i că vrei să o faceţi mereu cu prezervativ.

Promiscuitatea

Nu ştiu cum să îi zicem altfel, dar dacă e dispus să o faceţi fără prezervativ fără nici o grijă, probabil te întrebi: Cu câte altele procedează la fel, în acelaşi timp? Te expui unui risc enorm, deci nu trece cu vederea momentul şi ţine-te pe poziţii. Ok, sexul e plăcut şi ţie ţi s-au aprins călcâiele după tipul ăsta, dar nu ai de unde să ştii cum procedează şi cu alte fete sau ce obiceiuri morale are.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.