Simtul umorului nu e punctul lui forte…

“Te iubesc, dar…” – ups, deja ai încurcat-o! A spune adevărul frumos e o artă, însă uneori chiar și cei mai iscusiți se împotmolesc. Cum îi spui că simul umorului e, în cazul lui, un dezavantaj?

“Ce vrei să spui? Că eu nu sunt în stare să disting între două culori?!” sau “Cum adică să mă schimb? În tricoul ăsta am agățat o groază de tipe – inclusiv pe tine!” sunt fraze pe care cu siguranță n-ai vrea să le auzi de la el. Deci, dacă te hotărăști să-i spui, în sfârșit, adevărul despre glumele lui nepiperate, aruncă o privire pe sfaturile noastre.

Adevărul gol-goluț

E… îngrozitor de amuzant. Ești în sfârșit pregătită să accepți – e cel mai frumos, deștept, iubitor… dar n-ai paria deloc pe glumele lui “inspirate” care te lovesc în cap precum un ciocan atunci când te aștepți mai puțin. Desigur, constatarea ta nu e nicidecum justificată dacă-l întrebi pe el, pentru că (big surprise!) se consideră cel mai amuzant tip pe care l-ai cunoscut vreodată. Dar, iată-te acolo, la aceeași masă cu el, chiar atunci când deschide gura și spune din senin: “Și, ce-ați mai făcut? Noi am rupt patul zilele astea!”. Nici măcar nu poți să-ți ieși din minți, pentru că ar însemna să strici toată seara. Și atunci, cum îi spui că e regele glumelor neinspirate când el se vede sărutând trofeul pentru “Cel mai haios tip al anului”? Cu orgoliul lui nu-i de joacă, așa că nici nu te gândi să-i faci observație de față cu toată lumea. Propune-i să vă uitați împreună la o comedie care abordează și umor exagerat, precum Funny People. Comentează la glumele care ți se par genul lui și explică-i că noi, fetele, nu gustăm tot ceea ce lor li se pare “foarte tare, frate”. Apoi spune-i fără să sune a reproș: “De exemplu, nu m-am simțit în largul meu atunci când ai glumit pe seama mea în prezența tuturor”. Asta îl va face mai selectiv în privința a ceea ce rostește cu voce tare.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.