Si barbatii vor complimente

Orice femeie îşi doreşte să fie adorată de iubitul ei. Şi tu poţi beneficia de „tratamentul” ăsta dacă îi facu din când în când complimente.

Hai, recunoaşte: îi faci capul mare iubitului tău (în repetate rânduri) din cauză că omite să te complimenteze aşa cum ţi-ai dori! Te-ai gândit vreodată că şi el ar avea acest gen de dorinţă? Ei bine da, şi ei au nevoie câteodată de câte un „periaj”, şi cu cât eşti mai precisă în direcţionarea complimentelor, cu atât mai bine. Desigur, el nu-ţi va spune asta niciodată – încă o chestie prin care ne deosebim de bărbaţi. Şi trebuie s-o faci… finuţ! Iată câteva indicaţii preţioase despre cum să-ţi flatezi iubitul şi să câştigi câteva bile albe!

Laudă-i comportamentul

E un tip pe cinste! Păi, şi-atunci? De ce să nu afle părerea ta? Bărbaţii îşi doresc să se ridice la nivelul aşteptărilor tale, aşa că s-ar bucura să afle că îi apreciezi gesturile frumoase. Mulţi dintre ei gândesc că oricât de tare s-ar strădui, niciodată nu e suficient pentru partenerele lor. Unii ajung chiar să nu mai facă nimic pentru a-şi mulţumi prietenele, dacă efortul lor tot nu-i apreciat. De aceea, e foarte important pentru el să afle că face un lucru care te mulţumeşte sau îţi face plăcere.

Cum sa primesti un compliment

Mai mult decât atât, faptul că tu îi recunoşti meritele îl va ambiţiona să facă lucruri cu mult mai importante pe viitor. Serveşte-i nişte replici de genul: „Tu ştii întotdeauna exact ce trebuie să faci pentru mine” sau „prietenele mele mă vor invidia peste măsură când vor afla ce dulce eşti şi cât de tare mă pot baza pe tine.”

Fă aluzii la bărbăţia lui

Desigur, ne referim la faptul că ai lângă tine un bărbat în toată puterea cuvântului. În zilele noastre – când femeile au cam preluat frâiele familiei ori carierei – identitatea masculină cam are de suferit. Ca să împiedici aşa ceva în cazul iubitului tău, e nevoie să-i spui cât de mult apreciezi latura lui puternică şi masculină. Multor bărbaţi le place să se simtă puternici, să înţeleagă că ai nevoie de ei. Spune-i că te simţi în siguranţă în braţele lui, că simţi grija pe care ţi-o poartă. Trebuie să-i reaminteşti periodic că îi recunoşti calităţile specific masculine.

Complimente pe gustul lui

„Eşti tare, baby!”

În pat… Da, viaţa voastră sexuală e minunată, iar în timpul acţiunii, sunetele scoase de tine i-au confirmat din plin acest lucru. Dar nu e suficient; lui i-ar plăcea cu siguranţă să-ţi duci entuziasmul la extrem şi să foloseşti şi cuvinte pentru a reda încântarea sexuală (pe care să le audă în clar) care să-i confirme că face treabă bună.

Aşa că, imediat după sexcapada voastră sau după orice alt moment de intimitate, spune-i pe bune cât e de talentat în ale sexului. Şi că eşti pe deplin satisfăcută… Nu te zgârci cu detaliile, spune-i exact care a fost momentul cel mai fierbinte cu lux de amănunte, chestia asta îi va face multă plăcere. Acum e momentul oportun să strecori şi câteva dintre dorinţele pe care încă nu ţi le-a satisfăcut, pentru simplul motiv că nu avea idee ce te-ar face să vibrezi de plăcere. Iar dacă vrei să-l uimeşti definitiv, iar el să se simtă o vedetă erotică, spune-i că e cel mai „complet” partener sexual pe care l-ai avut vreodată (dacă nu cumva e primul).

Apreciază efortul depus

Atunci când el îşi „setează” mintea într-o anumită direcţie – să obţină un job mai bun, să pune fibră pe el la sală sau chiar să se iniţieze în ale bucătăriei – i-ar plăcea tare mult să ştie că ai observat acel lucru. Ei sunt foarte motivaţi de rezultatele pe care şi le fixează, însă până să ajungă acolo, au nevoie de încurajări din partea ta, vor să ştie că ai încredere în ei că eşti convinsă că îşi vor atinge obiectivul.

4 tipuri de complimente pe care barbatii le adora

Fraze aparent simple – „Vai, chiar îmi place faptul că eşti atât de ambiţios” sau „Trupul tău arată din ce în ce mai bine…” – îi vor fi de mare ajutor. Cuvintele tale îi vor transmite un mesaj pe care îl aşteaptă din tot sufletul: acela că efortul lui merită cu adevărat!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.