Sfaturi pentru sex in timpul menstruatiei

By  | 

Vrei să faci sex, dar ești la menstruație și nu te simți prea confortabil? Ți-am pregătit câteva sfaturi pentru a te putea bucura de cea mai bună experiență.

Sexul la menstruație poate fi grozav – unele persoane chiar îl preferă, din varii motive. Totuși, este posibil să nu te simți tocmai confortabil, așa că ne-am gândit să îți venim în ajutor. Iată câteva sfaturi pentru sexul la menstruație care îți vor schimba viața sexuală.

Totul despre sexul in timpul menstruatiei

Fă sex la duș. Sexul la duș este mai incitant și te va ajuta să păstrezi totul curat și igienic, ceea ce e o idee foarte bună dacă ai un flux abundent.

Alege poziții precum doggy style. În acest fel, vaginul tău nu intra în contact cu patul, deci șansele să pătezi așternutul sunt mult mai mici.

Fă sex în picioare. Nu numai că această poziție este foarte sexy și îi permite partenerului tău să se simtă mai puternic, dar, din nou, dacă nu stai în pat nu vei păta nimic.

“De ce sunt excitata in timpul menstruatiei?”

Stai pe marginea patului. Este atât de simplu să nu pătezi nimic! Mută-te cu fundul pe marginea patului, în felul acesta nicio picătură nu va ajunge pe pat! Poți face asta și pe birou.

Nu uita! Chiar dacă eşti în timpul menstruaţiei, este nevoie să foloseşti aceleaşi metode contraceptive pe care le foloseşti şi de obicei. Riscul apariţiei unei sarcini este cât se poate de real, pentru că spermatozoizii mai pot trăi câteva zile în interiorul corpului. De asemenea, sângele este un mediu propice bolilor cu transmitere sexuală. În această perioadă, cervixul este deschis, astfel încât bacteriile se pot instala foarte uşor în cavitatea pelviană.

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK

Comments

comments

2 Comments

  1. Sabin

    25 September, 2019 at 01:54

    Chiar asa! Sunt de acord. Mie chiar imi place sa vad pete roșii pe asternut. Mi se pare excitant! Iubita mea chiar picură câteodată doar pentru a imi face pe plac ! Come on!

  2. margarita

    18 January, 2016 at 21:33

    de ce m-as sinchisi ca patez asternutul? de mai sus reiese ca trebuie sa ma preocupe acest aspect, adica sa fiu stresata: daca totusi, in picioare fiind sau pe marginea patului, patez patul? come on!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *