Sfaturi pentru o partida de sex in masina reusita

 

Sexul în maşină nu este doar pentru adolescenţi, ci pentru oricine care doreşte să încerce ceva nou pentru a reaprinde scânteia în relaţie. Însă deşi poate părea cel mai simplu lucru, nu este chiar aşa. Iată câteva sfaturi COSMO pentru o partidă de sex în maşină reuşit.

Alege locul potrivit

Dacă nu vrei ca oricine să te vadă, alege o zonă mai retrasă unde să parcaţi maşina. În aşa fel, nu trebuie să vă faceţi griji nici de sunetele care se pot auzi din afară. De asemenea, dacă vrei să faci sex în maşină aşteaptă să fie întuneric.

Nu da toate hainele jos

Cel mai mare dezavantaj al sexului în maşină (însă unul dintre lucrurile care incită) este că în orice moment tu şi partenerul puteţi fi prinşi. Din acest motiv, este recomandat să nu te dezbraci de tot – este de preferat să fii îmbrăcată într-o rochie sau cămaşă lungă, în cazul în care cineva vă vede… mai ales dacă este vorba de un poliţist.

Deschide geamul

Bineînţeles, nu mă refer la geamul deschis de tot, ci câţiva centimetri pentru a avea aer. În felul acesta, nici geamurile nu se vor aburi, deci şansele ca cineva care trece pe lângă maşină să îşi dea seama ce se întâmplă sunt mai reduse.

Ai grijă la scaunele de piele

Dacă maşina are scaune de piele, este recomandat să aşezaţi un prosop sau o bluză peste scaun. Nu este deloc plăcut să te trezeşti cu o arsură sau iritaţie cauzată de frecarea pielii tale de material!

Tine şerveţele la îndemână

Prosopul de care spuneam mai deveme poate fi folosit pe orice tip de scaun, de fapt, pentru ca acesta să nu se păteze. În plus, ţine aproape şi nişte şerveţele.

Folosiţi lubrifiant

Maşina este un loc potrivit pentru partide rapide, deci poate nu vei reuşi să te lubrifiezi singură atât de repede, mai ales dacă ai şi emoţii că cineva ar putea să vă prindă. Din acest motiv, aduceţi cu voi şi un lubrifiant, just in case.

Tu ai făcut vreodată sex în maşină? Ce sfaturi ai pentru amatori?

2 comentarii
  1. in masina reusita? Ce masina ar putea fi REUSITA? Oricum una scumpa, Mercedes sau Ferrari, Porsche etc. Nicidecum Dacia sau Trabant!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.