Sfaturi pentru o aventură de-o noapte reușită

Sexul face parte dintr-o viaţă sănătoasă, însă uneori pur şi simplu nu avem un partener şi nu avem chef să ne masturbăm. Unele femei stau luni de zile „pe uscat”, în timp ce altele preferă o aventură de noapte – nu este greu să găseşti un tip care ar fi interesat şi nici nu este nevoie să te complici cu o relaţie.

Când vorbim despre o aventură de o noapte vorbim doar despre sex. Sex pur şi intens. Nu este nevoie să ieşim la întâlniri cu tot felul de bărbaţi nepotriviţi, să râdem fals la glumele lor proaste, să pierdem atât de mult timp gândindu-ne cum să impresionăm nu doar prin look… Sună super, nu?

Însă treaba nu e atât de simplă precum crezi. Chiar şi pentru o aventură de-o noapte ai nevoie de ceva pregătire. În primul rând, dacă ai ieşit în oraş cu scopul de a găsi un bărbat atrăgător cu care să petreci noaptea, este de la sine înţeles că trebuie să fii epilată şi să porţi o lenjerie sexy.

Poate te vei gândi că nu este neapărat nevoie să ai picioarele fine ca fundul unui bebeluş, pentru că oricum nu vei mai da de tipul acesta vreodată, însă nu ai de unde să ştii ce se poate întâmpla. Cine ştie, poate că sexul va fi atât de bun încât se va repeta. Nu ai vrea să creadă că eşti o tipă bună la pat, dar care nu se îngrijeşte…

Apoi, trebuie să ai grijă cu cine pleci acasă. Şansele să dai peste un violator psihopat nu sunt incredibil de mari, însă niciodată nu ai de unde să ştii ce fel de tip ai agăţat. Dacă ieşi cu prietenele, anunţă-le când ai decis să închei seara din club şi în niciun caz nu pleca fără ca ele să ştie şi, în special, fără să ştie cu cine. De asemenea, este recomandat să trimiţi unei prietene un sms cu numărul de înmatriculare de la maşina respectivului sau de la taxi (fă comandă de taxi, nu lua unul la nimereală), chiar şi adresa lui. În cazul în care ceva neplăcut s-ar întâmpla, prietenii tăi trebuie să ştie unde eşti.

Bineînţeles, protecţia este foarte importantă. Nu te baza pe faptul că bărbatul trebuie să aibă prezervative, ci ţine mereu o cutie în geantă. Iar dacă îţi spune că nu suportă prezervativele, însă se poate abţine în a ejacula în interiorul tău, mai bine renunţă. Ţine minte: nu te-ai mai culcat cu el până acum, deci nu ai de unde să ştii dacă se poate abţine. Nu este recomandat să rişti nici cu iubitul, dar în special cu un tip necunoscut. În plus, lichidul seminal mai curge şi înainte de ejaculare.

De asemenea, şi comunicarea este foarte importantă. De multe ori, prima partidă de sex alături de un tip nou nu este prea reuşită, din simplul motiv că niciunul dintre voi nu ştie ce îşi doreşte celălalt. Lasă jena deoparte şi vorbeşte deschis cu el despre ce îţi doreşti.

Dacă obişnuieşti să ai aventuri de-o noapte des, este mai mult decât recomandat să faci teste pentru depistarea bolilor cu transmitere sexuală.

 

 

Citește și: Răspunsurile la cele mai comune întrebări despre BTS 

Citește și: Ce sunt orgasmele multiple și cum să le obții 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.