Sfaturi învechite pentru sex și relații

Timpurile se schimbă, iar sfaturile pentru sex și relații din trecut sunt acum învechite, sexiste sau stupide… poate și puțin amuzante.

Iată ce sfaturi legate de sex și relații primeau femeile din reviste, reclame sau de la alte persoane în ultimele decenii:

Nu este „lady-like” să îți aranjezi dresul sau sutienul de față cu un bărbat. Evident, femeia trebuie să arate mereu ca scoasă din cutie, iar bărbatul nu trebuie să vadă niciodată cum ridici dresul care a alunecat. Ah, atât de lipsit de eleganță!

Citește și: 5 motive să încerci role playing

Este vulgar să discuți cu partenerul despre sex. Femeile decente trebuie să se controleze din acest punct de vedere! Din fericire, în prezent comunicarea deschisă este mai mult decât binevenită.

Fii bună la pat sau te va înșela. Pentru că doar asta caută bărbații într-o relație, nu? Iar dacă ți s-a destrămat căsnicia e clar de ce… Acest lucru este destul de interesant, dat fiind că fiecare bărbat își dorește altceva în pat și cel mai bun mod de a afla ce vrea este să îl întrebi – însă, potrivit sfaturul anterior, nu e prea ok ca o femeie să vorbească despre sex.

În luna de miere trebuie să aveți camere separate. Motivul? Să te pregătești pentru culcare este „un procedeu rușinos” și „camerele separate sunt mai romantice”.

Citește și: Poziții sexuale în funcție de zodia lui

Ai mare grijă la limbajul trupului și la modul cum stai! Nu sta în poziții ciudate (ce femeie care se respectă stă crăcănată?!) și niciodată să nu pari plictisită – nici dacă ești, într-adevăr, plictisită.

Nu te masturba, pentru că vei avea pieptul plat! Potrivit unei cărți publicate în 1869, se vede clar ce femei se masturbează, pentru că sânii li se micșorează sau nu le cresc.

Poartă lenjerie intimă roz cu volăneșe și dantelă. Da, acesta chiar este un sfat serios!

Bărbatul nu trebuie să îți vadă fața când se trezește. Nici nu știm dacă acest sfat este amuzant sau trist… Potrivit unei cărți publicate în 1945 („What men don’t like about women”), „Când se trezește, bărbatul nu vrea să își vadă soția cel puțin 15 minute – de preferat jumătate de oră. Dacă mai multe femei ar știi acest lucru, relațiile lor ar fi mai fericite.”

Părul tău trebuie să miroasă mereu bine. Ca o regulă generală, toți oamenii din lume ar trebui să se îngrijească și să nu miroasă urât. Totuși, într-o vreme în care femeile petreceau atât de mult timp în bucătărie, un păr care să miroasă mereu frumos era greu de obținut.

Citește și: Lucruri nonsexuale de care bărbații sunt atrași

Discută cu bărbații doar subiectele care îi interesează pe ei, nu vorbi despre hainele tale! Pentru că, așa cum oricine știe, femeile știu să vorbească doar despre haine.

Trebuie să faci sex și dacă nu ai chef. În 1929, doctorul William Josephus Robinson publica o carte care spunea asa: „Pentru un bărbat, cât de bine se simte el în timpul sexului nu are legătură cu faptul că tu ești sau nu frigidă… decât dacă știe că ești. Și nu are de unde să afle decât dacă îi spui tu. Ce nu știe nu îl va afecta!”.

Ce părere ai despre aceste sfaturi? Cum crezi că ar fi ele văzute dacă ar fi publicate într-o carte sau revistă acum?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.