Sfaturi în dragoste de la șoferii Uber care le-au văzut pe toate

Înainte de Sfântul Valentin și de Dragobete, le-am cerut șoferilor Uber din România niște sfaturi în…dragoste. Mulți dintre ei ne-au spus că nu de puține ori au fost în situația de a-și consilia pasagerii în probleme de relație. De la despărțiri furtunoase la triunghiuri amoroase, le-au văzut și le-au auzit pe toate. Bineînțeles, acești șoferi nu sunt experți în relații și nici terapeuți profesioniști. Și au avut grijă să nu intervină decât atunci când li s-a cerut sfatul. Până una alta, iată câteva dintre problemele cel mai des întâlnite de șoferii parteneri Uber din România și sfaturile lor pentru îndrăgostiți:

Stelian:“În goana după carieră, bani și grija zilei de mâine, oamenii nu mai au timp să se privească. El uită că Ea e cea pe care și-o dorea cu ardoare. Ea uită că El e cel care îi provoca fluturi în stomac. Laptopul și telefonul sunt mereu mai aproape. Sfat: luați-vă de mâini, priviți-vă adânc în ochi și aduceți-vă aminte de voi. Mâna în mână, împreună pe cărarea vieții, prin vânturi și ploi, prin soare și ninsoare.”

Remus:

“Văd adesea lipsă de încredere și lipsa de răbdare în cuplu. Ce îți place să primești de la partener oferă partenerului fără rețineri și fără măsură. Fii tot ce îți dorești pentru celălalt exact așa cum îți dorești să fie celalalt pentru tine.”

Vasile:

Infidelitatea e o mare problemă. Sfatul pe care l-am dat pasagerilor mei a fost să aibă respect reciproc și încredere unul în altul. Le-am împărtășit fericirea din căsnicia mea de peste 27 de ani.”

Iulian:

“Într-o relație trebuie să existe iubire și respect. Degeaba iubești dacă nu respecți și degeaba respecți dacă nu iubești. Cine are aceste două lucruri va avea o relație de invidiat.”

Valentin:

“Lipsa de comunicare și sinceritatea este cea mai des întâlnită problema de care am auzit de la pasageri. Recomand cuplurilor să vorbească cât mai mult față în față și nu prin mesaje, să fie mai atenți la nevoile fiecăruia, să își acorde timp de calitate unul altuia, să râdă cât mai mult și să se îmbrățișeze cât mai mult.”

Lucian:

“Orgoliul este poate cel mai mare pericol într-o relație. Nu acționați la nervi, aveți răbdare și deschidere. Iubiți-vă mult!”

Ștefan:

“M-a înșelat – asta e problema zilelor noastre. O relație este 60% comunicare, 20% respect și 20% atracție.”


Notă:Cu toate că încurajăm conversațiile prietenoase în timpul cursei între șoferi și pasageri, intimitatea utilizatorilor este importantă pentru noi. De aceea, politica Uber atrage atenția șoferilor parteneri să nu pună întrebări care pot fi considerate personale și să nu se angajeze în conversații nesolicitate ce pot fi considerate nepotrivite.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.