Sfaturi de sex pe care să le ignori

Există anumite sfaturi legate de sex care nu doar că nu te vor ajuta, dar îți vor face și rău. Iată ce trebuie să ignori.

Primești sfaturi legate de sex de peste tot: de la prietene, poate de la mama, din reviste… însă unele par să se bată cap în cap. COSMO ți-a pregătit o listă cu 4 sfaturi pe care ai face mai bine să le ignori.9 semne că nu sunteți compatibili din punct de vedere sexual

Fă sex și dacă nu ai chef

Chiar dacă partenerul are chef de sex, asta nu înseamnă că trebuie să te dezbraci și să te arunci în pat imediat. Poate că în trecut rolul femeii era doar de a sta cu picioarele desfăcute pentru a putea face copii, însă societatea s-a schimbat foarte mult de atunci. Dacă nu ai chef de sex, dar accepți, totuși, șansele să asociezi această activitate cu ceva neplăcut și inconfortabil sunt destul de mari. Dacă partenerul nu îți acceptă decizia și insistă, înseamnă că nu te respectă.

Folosește sexul pentru a-ți ține partenerul aproape

Deși sexul te poate apropia de partener, dacă există anumite probleme în relație pe care nu le puteți rezolva, nu are rost să încerci să îl seduci în fiecare seară pentru a-l putea păstra aproape. Într-o relație e nevoie de mai mult decât sex.

Faci prea mult sex?

Acceptă să faci orice vrea el, altfel te va înșela

Dacă un bărbat face asta, e un măgar și oricum nu ai ce căuta cu el. Partenerul tău ar trebui să îți accepte limitele. Nu strică să fii mai deschisă la minte, însă în niciun caz nu accepta orice în pat doar de teama că iubitul te va înșela sau se va despărți de tine.

Pune-l să ejaculeze în afara vaginului pentru a nu rămâne însărcinată

Nu, nu nu! Poți rămâne însărcinată și din cauza lichidului seminal care curge înainte de ejaculare și de care cei mai mulți bărbați nici măcar nu își dau seama. Folosește întotdeauna mijloace contraceptive!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.