Sfaturi de iubire de la experti

Există reguli în dragoste? S-au scris reţete pentru iubirea absolută? Nu ştim chiar tot, dar am strâns sfaturi de iubire de la experti pentru a te ajuta să îţi găseşti marea… dragoste.

În dragoste nu există legi şi tu nu te iei după nimeni. Sau, mă rog, îţi asculţi inima şi intuiţia, de cele mai multe ori. COSMO a stat de vorbă cu psihologi sau terapeuţi sexuali şi iată ce ponturi îţi împărtăşim:

Onestitate

Faţă de tine însăţi. Rămâi sinceră vis a vis de persoana care eşti cu adevărat şi nu încerca să imiţi sau să copiezi pe nimeni. Ok, una e să te inspire alte persoane – de fapt, e chiar ceva benefic -, dar alta e să încerci să fii altcineva. În plus, tipilor le plac fetele autentice, fără exces de machiaj şi cu un stil vestimentar asumat. Găseşte-ţi identitatea şi cultiv-o!

Calmitate

Încearcă să nu disperi şi să faci o dramă din faptul că nu ai încă iubit sau soţ. Priveşte chestiunile astea cu iubirea şi relaţia natural şi nu fii disperată să le găseşti musai până la vârsta x. Cel mai bine uită-te la tine în oglindă, admiră-te, încurajează-te şi fă din fiecare zi una cât mai bună. Respectă-te şi arată acelaşi lucru celor din jur. Se va ivi şi tipul potrivit, la momentul oportun.

Curaj

Eşti singură şi în căutarea unui bărbat? Nu refuza şansele care ţi se ivesc. Priveşte orice potenţială întâlnire cu un tip ca pe o posibilitate a-ţi găsi alesul sau, ca să fii şi mai liniştită, uită-te la oportunităţile astea ca la nişte bune şanse de a-ţi face noi cunoştinţe sau prieteni. Cu cât eşti mai puţin înverşunată, cu atât îţi sporeşti şansele să îţi găseşti partenerul visat.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.