Sfaturi de dating pe care să le ignori

Dacă ești single, cu siguranță primești tot felul de sfaturi de la prieteni sau chiar de la familie. Deși intențiile sut bune, sfaturile nu sunt atât de utile. Iată pe care dintre acestea să le ignori.

„Nu te stresa, o să găsești pe cineva când nu te uiți”

Ce vor să spună cei care îți dau sfatul acesta este să nu mai petreci atât de mult timp pe Tinder și să nu mai ieși de 3 ori pe săptămână în cluburi. Deși nu este sănătos să te obsedeze găsirea unui partener, e normal să „te uiți”. Fii deschisă la minte și intră în conversații cu oricine, dar nu neapărat cu scopul de a te cupla. Pur și simplu cunoaște mai mulți oameni și vei găsi și partenerul potrivit.

Citește și: 5 comportamente de evitat când ești la întâlnire 

„Fă un efort!”

Dacă mai sus vorbeam despre cei care îți spun să nu te mai stresezi, acum vom vorbi puțin despre cei care au impresia că stai închisă în casă și nu cunoști pe nimeni. Așa cum tocmai am spus, nu e ok să te obsedeze găsirea unui partener. Dacă ieși la cel puțin o întâlnire pe săptămână cu tipi cunoscuți prin online dating faci deja un efort.

„Nu te gândi la o relație, distrează-te!”

Știi la ce duce asta? Vei accepta un tip nepotrivit pentru că încerci „doar să te distrezi”, veți începe o relație și veți descoperi că nu sunteți compatibili. Nu trebuie să te gândești la căsătorie de la prima întâlnire, dar nu te concentra doar pe distracție.

„Implică-te ca și cum nu ai fi fost niciodată rănită”

Doar pentru că un fost de-al tău te-a înșelat nu trebuie să devii paranoică cu orice tip. Totuși, nu strică să înveți din relațiile din trecut și să aștepți puțin până te implici.

Citește și: 5 mituri legate de prima întâlnire 

„Extremele se atrag”

Nu trebuie să găsești un partener cu care să fii compatibilă 100%, dar nici nu trece peste diferențele mari dintre voi. Dacă tu vrei să ieși des în oraș, iar el preferă să stea acasă, uitându-se la un serial, nu vă veți înțelege. Dacă tu vrei să ai casa mereu curată și ordonată, iar el face mizerie peste tot, nu vă veți înțelege bine. Ai prins ideea, da?

„Nu face sex imediat”

Fă sex când vrei. Punct. Nici nu merită să vorbim despre acest sfat.

„Bucură-te că ești single, îți va lipsi asta”

Când vei găsi un bărbat cu care poți avea o relație de lungă durată nu îți va lipsi nimic din ce faci acum. Ai nevoie de puțin timp pentru tine? Va înțelege și vai ieși în oraș cu prietenii. Vrei să te uiți la un film căruia lui nu îi place, în timp ce mănânci 3 pungi de chipsuri? Se va duce în cealaltă cameră să citească și nu te va judeca.

Citește și: Ce gen de iubiți ai la 20 de ani? 

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Julia Pugachevsky)

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.