Sexul ca un sport

Cât de mulţumită eşti de viaţa intimă pe care o ai? Ai vrea să faci dragoste mai des, mai mult sau pur şi simplu mai altfel? COSMO îţi propune să încerci sexul ca un sport şi să încerci câteva mişcări inspirate din sesiunile intense de fitness. Dă startul acum.

Fortă în mâini

E timpul să îţi testezi rezistenţa braţelor, doar că de data asta toată cazna se poate încheia cu un orgasm de milioane. Sprijinită în mâini şi în genunchi, roagă-ţi iubitul să se poziţioneze în spatele tău, în picioare şi să te ridice la nivelul pelvisului său. Picioarele tale ar trebui să fie încolăcite în jurul taliei lui sau acolo unde te simţi tu confortabil. Deşi cea mai mare parte din greutate îţi este susţinută de tip în timp ce te penetrează, e important să nu îţi pierzi echilibrul în mâini. Faceţi dragoste în poziţia asta atâta timp cât vă face plăcere!

Multă mobilitate

Dacă ţi-am stârnit apetitul şi curiozitatea, hai să afli despre o nouă poziţie pe care o poţi aborda data viitoare când faci dragoste cu iubitul tău! După ce aţi terminat etapa preludiului, roagă-l pe tip să se întindă pe spate în pat şi aşază-te deasupra lui, dar cu spatele. Probabil că aţi mai exersat această poziţie, doar că de data aceasta încearcă să te apleci cât mai mult în faţă, până ajungi să îi prinzi tălpile. Începe să te mişti în ritmul în care simţi că e ok pentru amândoi. După o vreme, schimbă frecvenţa, dacă simţi nevoia.

Profilul jucăuş

Ai chef de varietate în dormitor? Încearcă poziţia în care te aşezi în poala partenerului tău, doar că pe o parte, astfel încât tipul să se uite direct înspre profilul feţei tale. Dacă te simţi mai confortabil, trece-ţi un braţ după gâtul lui sau sprijină-ţi ambele mâini de speteaza unui scaun sau de marginea unei mese. Începe să te mişti aşa cum preferi tu, iar pe parcurs iubitul tău te poate ajuta să te susţină ţinându-te de mijloc.

Yoga cu orgasm

Acum e rândul tău să stai pe spate. Propune-i iubitului tău să te ridice de mijloc până la nivelul în care îi este uşor să te pătrundă, însă încearcă să rămâi cu tălpile sprijinite pe pat. Începe să te mişti în ritmul preferat, chiar dacă tipul te susţine în continuare. Lui i se va părea extrem de excitant să te privească din unghiul acela, în timp ce punctul tău G îţi va fi foarte stimulat datorită unghiului din care el te pătrunde. Super!

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise