Sex…cu tot corpul!

By  | 

Ca să fii o amantă incredibilă, e important să cunoști secretele excitării masculine. Dacă știi ce simte și de ce, vei ști cum să-i stimulezi tot corpul.

Nasul

Pe măsură ce crește excitația, circulația sângelui se accelerează, iar nasul devine super sensibil (mai ales că aici se găsesc cei mai mulți centri nervoși). Sărută-l pe nas sau flutură-ți genele astfel încât să-l atingi ușor. Nările i se vor încorda și se vor umfla, împiedicându-l să respire așa cum trebuie. Să nu te mire că va începe să respire pe gură.

Ochii

Dacă vede ceva sexy, zona creierului asociată cu dorința se va activa imediat. Așa că oferă-i o priveliște îmbucurătoare în timpul preludiului, dezbrăcându-te cu mișcări languroase în fața lui. În plus, privește-l în ochi în timpul actului. Pupilele i se dilatează când vede ceva ce îl excită – dacă le vezi mărindu-se, înseamnă că îi place foarte mult ce faci. Mai mult, cercetătorii au descoperit că pupilele dilatate sunt foarte atrăgătoare pentru sexul opus. Văzîndu-i pupilele lărgite, vei fi și tu mai excitată, iar asta nu înseamnă decât că dorința lui va fi alimentată din belșug.

Pieptul

Excitația crește, iar sângele începe să alerge din mușchi către suprafața pielii, încălzindu-i pieptul. În plus, sfârcurile i se întăresc și i se sensibilizează foarte mult. Sărută-le timid – va simți fiecare atingere la intensități înmiite. Cu cât e mai excitat, cu atât mai multă stimulare își va dori, așa că ciupește-i ușor sfârcurile atunci când e aproape de orgasm.

Gandurile legate de sex te fac mai desteapta

Stomacul

Nu degeaba simte el fluturi în stomac atunci când se află în preajma unei femei de care se simte foarte atras. Odată ce apucă să se excite, venele din stomac i se congestionează, iar sângele este trimis către penis și către ceilalți mușchi poziționați în zonă. Acea viteză rapidă a sângelui îi provoacă o senzație plăcută în stomac. Trasează cu limba o linie de la vârful penisului până la abdomen pentru a mări senzația de gâdilare.

Glandele suprarenale

Când se apropie de ejaculare, glandele suprarenale eliberează adrenalină în sânge, făcându-i pulsul să crească, respirația să se întețească și plămânii să se mărească. Chestia asta îi mărește nivelul de energie și îi mai scade din inhibiții… deci să nu te panichezi dacă zice ceva surprinzător de ”murdar” în timpul sexului sau se poartă mai sălbatic decât de obicei (de exemplu, te trezești cu o palmă peste funduleț în mijlocul acțiunii!).

Inima

Atunci când e aproape de a ajunge la orgasm, inima îi bate tare și repede pentru a produce îndeajuns de multă tensiune sexuală pentru a ejacula. Chestia mai urâtă este că, odată ce a făcut rost de destul „combustibil”, va vrea să termine cât ai bate din palme. Dacă schimbați poziția la fiecare câteva minute, va mai elibera din tensiune și va rezista mai mult (iar orgasmul i se va intensifica). Când ejaculează, pulsul sare la 180, 200 de bătăi pe minut (versus 60, 90 atunci când se odihnește); revine la normal după vreo 10-15 minute.

Cuplurile care fac sex de doua ori pe saptamana castiga mai mult

Coapsele

Pentru că partea de sus a coapselor se află chiar în vecinătatea glandelor genitale, cantitatea extra de sânge se va revarsă și acolo, făcând zona respectivă extrem de sensibilă (mai ales partea interioară a coapselor, unde pielea este mai subțire). Înainte de sex, sărută-l ușor sau mângâie-l cu părul. În timpul actului, coapsele i se încordează de fiecare dată când te penetrează, iar atunci când ejaculează, tensiunea din mușchi este și mai mare. Având în vedere că după orgasm va avea zona respectivă foarte încordată, fă-i un masaj ușor pentru a-i relaxa mușchii.

Penisul

Când un tip este excitat, sângele pătrunde în două camere din interiorul penisului. Mărimea erecției sale depinde de cât de mult se pot umfla aceste camere – unele penisuri își triplează mărimea, altele abia de cresc un pic. Odată ce e ”plin ochi”, sângele continuă să pompeze pentru a-l menține ”tare”. Partea inferioară și capul penisului depozitează mai puțin sânge, așa că sunt mai moi și surprinzător de sensibile. Dacă te joci cu aceste zone se va simți absolut incredibil. Adu la maxim potențialul de plăcere în timpul sexului oral: atinge-i capul penisului cu limba, după care cuprinde-l cu totul. În același timp, mângâie-l cu mâna pe partea inferioară pentru un plus de presiune.

Testiculele

La doar câteva minute după ce se excită, testiculele devin mult mai sensibile decât în mod normal. În același timp, scrotul i se contractă, trăgându-i bijuteriile în sus, mai aproape de corp. Atinge-le ușor la început, de parcă te-ai juca cu două ouă foarte delicate. Vei observa că, pe măsură ce le stimulezi, se ridică mai sus. După ce l-ai ”prelucrat” bine, poți să încerci și mișcări mai ferme. Când ejaculează, mușchii localizați în spatele scrotului se contractă pentru a ajuta la trimiterea spermei în penis. Dacă îl tragi ușor de testicule cât timp ce este în culmea plăcerii, orgasmul va avea o intensitate mai mare.

Cum iti dai seama ca iubitul tau nu e multumit de sex

Creierul

Creierul eliberează substanțe chimice care afectează ceea ce simte și ceea ce-și dorește. În faza excitării, sistemul va suferi o supradoză de dopamină, făcându-l să te dorească nebunește. Cantitatea ridicată de dopamină îl face să se simtă foarte fericit – dacă vrei să încerci o mișcare mai îndrăzneață, nu ezita pentru că va fi în mod sigur deschis la orice. (De asemenea, în ochii lui vei părea perfectă, așa că nu fi timidă.) În timpul sexului, corpul i se umple cu neurochimicale ale fericirii, care îl mențin excitat. Creierul rămâne în stand by momentan, în timpul ejaculării, și apoi, într-un final, apare oxitocina, care îl face să se simtă mai apropiat de tine, dar în același timp îl și adoarme.

Gura

În timpul excitației, saliva își schimbă consistența, devenind mai groasă, și cantitatea scade. Sărută-l adânc, atingându-i cu limba dinții și cerul gurii pentru a-i mai lua din ”uscăciune”.

Urechile

Pentru că urechile conțin foarte multe nervuri, au pielea mai subțire și nici un fel de mușchi, sunt hipersensibile la atingere. Mai mult decât atât, atunci când este excitat și sângele circulă repede în zona respectivă, devin și mai sensibile la atingere. Dacă îl muști ușor de marginile și lobul urechilor înainte de sex, îl vei pune pe foc.

Coloana vertebrală

Sistemul nervos, localizat de-a lungul coloanei vertebrale, se comportă ca un polițist de circulație pentru creierul său, făcându-l să (a) umple penisul cu sânge pentru a-l menține erect, (b) crească pulsul, (c) contracte mușchii repede până ce ejaculează. Nervii spinali se conectează de asemenea direct cu cei ai penisului. Așa că, în timpul preludiului, atinge-l ușor cu unghiile de sus în jos pe spinare, sau masează-l cu sânii – lucrurile se vor încinge la parter.

Posteriorul

Posteriorul său (mai ales anusul) conține foarte multe nervuri care cresc în sensibilitate de la preludiu până la ejaculare. Așa că, în timpul preludiului, conferă-i acestei zone atenția pe care o merită. În timpul poziției misionarului, trasează încet, cu vârful degetului, cercuri mari pe toată suprafața posteriorului, pentru a vedea cât de comfortabil se simte el cu atingerile tale. Dacă pare să-i placă, fă cercurile din ce în ce mai mici și mai apropiate de anus, acolo unde este cea mai mare concentrație de nervi. Când e aproape de ejaculare, adu jocul la nivelul următor – lovește-i posteriorul în joacă sau prinde-l în mâini și trage-l spre tine pentru o penetrare mai adâncă.

Perineul

Atunci când începe să se excite, această porțiune fină de piele dintre testicule și anus se umflă și rămîne ultrasensibilă pe toată durata actului. Dacă în timpul preludiului îl mângâi în această zonă (cu mișcări circulare, atât cu degetul cât și cu încheietura mâinii), sexul va fi incredibil pentru el. Bonus: atingându-i perineul, stimulezi și prostata – cu alte cuvinte, punctul G al bărbaților – care este poziționată exact deasupra acestuia, în interiorul corpului. Plăcere la pătrat, ce să mai!

Picioarele

În mod surprinzător, picioarele – și mai ales degetele de la picioare – au o conexiune neurologică cu penisul. Zona din creier care reglează senzațiile de la picioare este situată exact lângă cea care îi controlează erecția. Dacă îi atingi picioarele în orice moment, în timpul actului, fie că îi faci masaj atunci când lucrurile sunt de-abia la început, fie că le prinzi cu mâinile în poziția girl-on-top inversată, senzațiile transmise penisului vor fi foarte intense. Când ejaculează, contracțiile puternice îi vor face picioarele să se arcuiască și să tremure incontrolabil, iar degetele se vor răsuci (hey, de-aia i se zice ”sex care te dă peste cap”).

Comments

comments