Sex tips de la proaspeți părinți pentru proaspeți părinți

Abia ai devenit mămică, iar ideea de a face sex ți se pare puțin ciudată acum? Ține cont de aceste sfaturi de la proaspeți părinți!

În primul rând, trebuie să aștepți să te vindeci – în fond, tocmai ai scos o ființă prin vagin. Apoi, abia dacă mai dormi, te simți copleșită… însă ai chef și de sex. Din fericire, există persoane care au trecut prin asta înaintea ta și care te pot ajuta cu sfaturi!

Care-i treaba cu punctul G la bărbați?

„Nu îți fie teamă să faci dragoste cu soțul tău dacă cel mic e în cameră.” – Bebelușul este acum prea mic pentru a înțelege ce se întâmplă, deci în niciun caz nu îl veți traumatiza pe viață.

„Dacă ai dureri în timpul sexului, spune-i doctorului, este posibil să nu te fi vindecat cum trebuie.”

„Este important să îți faci timp pentru sex. Lasă copilul cu o rudă și pregătește o seară romantică cu partenerul.”

„Cumpără tot lubrifiantul pe care îl găsești!”

„Nu te simți presată de regula celor 6 săptămâni. Dacă încă nu ai chef de sex, fii sinceră. Partenerul tău ar trebui cel puțin să încerce să te înțeleagă.”

Care e cel mai ciudat loc unde ai făcut sex?

„Notează-ți în calendar. Poate că nu pare deloc romantic, dar ajută mai mult decât crezi. Mi-am dat seama că dacă nu notez în calendar pot să treacă săptămâni întregi până realizez că a trecut ceva timp. De asemenea, nu trebuie să îi spui și lui că faci asta, e mai mult un ajutor pentru tine. Dacă în ziua respectivă nu ai chef, poți reprograma fără ca el să știe.”

„Ai răbdare. Sexul nu va deveni la fel de grozav ca înainte de la prima partidă. Poate părea greu să treci de la rolul de mamă la fel de nevastă sexy, dar te vei obișnui.”

„Trimiteți-vă mesaje sexy în timpul zilei, în felul acesta veți avea amândoi chef de sex mai încolo.”

„Sexul spontan e cea mai bună alegere! Atunci când sunteți ocupați mereu și obosiți, nu prea e timp de partide lungi.”

 
*articol preluat din Cosmopolitan US

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.