Sex talk in dormitor

Limbajul se refera la crearea unei atmosfere intime. Vorbitul murdar poate excita si ii poate mentine dorinta partenerului. La un nivel mai inalt, limbajul poate crea o legatura intre tine si partenerul tau, aceea de a avea o limba secreta in care sa va vorbiti.

Pasii pregatitori

PASUL 1
Dezvolta un vocabular pentru discutii intime. Desi limbajul grafic nu este neaparat necesar pentru o astfel de conversatie, unii considera cuvintele vulgare erotice. Gasiti impreuna cateva cuvinte erotice pe care sa le considerati sexy amandoi.PASUL 2
Cititi literatura erotica pentru idei. Povestile erotice sunt pline de sugestii, asa ca luati-le drept mini biblii sexuale. Daca fraza te excita pe tine sau pe partenerul tau atunci cand o cititi, sunt sanse mari ca o fraza asemanatoare sa va placa si in timpul sexului.

PASUL 3
Relaxeaza-te. Desigur, relaxarea este esentiala pentru orice partida reusita de sex. Relaxarea este si mai importanta atunci cand vorbesti limbajul sexual. Trebuie sa vina natural, altfel nu o sa te poti bucura de moment. Asta nu ar fi confortabil nici pentru partener. Imbratisati-va si spune ce iti vine in minte. Daca te balbai, nu-ti face probleme. Razi si fii bucuroasa ca ai spart gheata.

PASUL 4
Alegeti momentul cu sensibilitate. Nu vorbele in sine fac limbajul sexual erotic, ci contextul. In timpul orgasmului, poti spune cateva cuvinte de admiratie pentru partener, in timp ce il mangai. Pot fi anumite momente in care lui sa ii placa sa auda ce gandesti. Intreaba si invata.

PASUL 5
Vorbeste sexy concentrandu-te pe ceea ce se intampla. Spune-i partenerului ce iti doresti. Verbalizeaza ce intentionezi sa faci in continuare. Spune cum te simti sau intreaba-l pe el cum se simte. Puteti folosi cuvinte murdare sau cuvinte obisnuite, de zi cu zi. Pentru unele cupluri, doar vorbind cu voce tare despre un act intim poate creste caldura.

PASUL 6
Razi. Sexul si umorul merg mana in mana. Umorul este unul dintre cele mai stimulante si intime feluri de limbaj sexual, chiar si fara cuvinte. Nu mai e nevoie sa spunem ca nu trebuie sa subminezi increderea partenerului tau cu glumele pe care le faci.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.