Sex Oral – Sfaturi medicale

Evită să practici sex oral dacă ai o rană deschisă în gură sau dacă partenerul tău are una în zona genitală. Trebuie evitat orice contact cu sângete în timpul sexului. La fel trebuie să fiţi atenţi să nu vă provocaţi răni în timpul partidei de sex, dacă penisul iubitului tău este prea mare sau dacă tu ai un piercing pe limbă.

Aşteaptă cel puţin 30 de minute după ce îţi cureţi dinţii (periaj, curaţat cu aţă dentară) pentru că aceste procedee îţi pot provoca mici răni la nivelul gingiilor. dacă vrei neapărat să ai o gură curată, foloseşte apă de gură sau o gumă mentolată.

Este indicat să folosiţi prezervativ şi în timpul sexului oral, deşi aveţi impresia că plăcerea nu este la fel de intensă, te păzeşti de boli nedorite.

Roagă-ţi partenerul să nu ejaculeze în gură atunci cînd termină. Nu este bine să înghiţi sperma şi nici el nu trebuie să înghită fluide vaginale. Poţi să îl ajuţi să termine în palmele tale sau pe o porţiune a corpului tău.

Este indicat să folosiţi şi atunci când partenerul tău îţi oferă o partidă de sex oral (cunilingus) un fel de protecţie. Fie folosiţi un ”baraj dentar” ca cele folosite la cabinetul dentar, fiu un prezervativ, cu porţiunea lubrifiată pe piele.

Nu accepta să faci sex oral dacă nu îţi doreşti şi tu asta, trebuie să fie un act consimţit de ambele părţi, altfel vor apărea probleme între voi doi pentru că unul se bucură de experienţă pe când celălalt nu.

Sexul oral este extrem de plăcut şi pentru femei (cunilingus) şi cel mai important nu include riscul unei sarcini nedorite.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.