Sex oral: 5 greseli pe care sa nu le faci

Să faci sex oral nu este foarte dificil, însă multe femei tind să facă aceste greșeli. Iată ce trebuie să eviți pentru ca partenerul să se simtă ca în al nouălea cer.

Se spune că sexul oral este ca pizza: chiar și atunci când nu e foarte bun, tot e bun. Totuși, hai să nu ne mulțumim cu puțin! Învață să devii o maestră a felației, pentru a-ți aduce iubitul pe culmile plăcerii.Sex oral: 8 trucuri pentru nopți incendiare

Cele mai frecvente 5 greșeli ale femeilor când fac sex oral sunt:

Nu pun pasiune în ceea ce fac. Este clar că sexul oral îi face plăcere partenerului, însă trebuie să îți facă și ție. Poate că actul în sine nu te excită, dar concentrează-te pe plăcerea lui și gândește-te la puterea pe care o deții în momentul acesta! Nu depui un efort foarte mare, însă îl faci să geamă de plăcere atunci când ajunge la orgasm. Se poate ca asta să nu te excite?

„Iubitul meu nu ejaculeaza niciodata cand ii fac sex oral. De ce?”

Zgârie penisul cu dinții. Ai mare grijă la dinți! Dacă iubitul tău nu ți-a cerut să îl atingi ușor cu dinții, atunci în niciun caz să nu faci asta. Folosește-te de buze pentru a-ți acoperi dantura.

Schimbă ritmul. Știi cum e când ești aproape de orgasm și îi spui iubitului să continue tot așa… iar el începe să se miște mai repede sau să te penetreze mai adânc și strică totul? Și tu poți face asta dacă schimbi ritmul. Dacă partenerul începe să geamă sau îți apucă părul cu mâinile, înseamnă că îi place ce faci în acest moment, deci continuă exact așa.

Nu lubrifiază penisul suficient. Dacă ai gura prea uscată, apelează la puțin lubrifiant (există anumite tipuri care au arome absolut delicioase!). O felație „pe uscat” nu va fi foarte plăcută pentru iubitul tău.

5 motive pentru care să îi faci sex oral

Ignoră complet testiculele sau sunt prea brutale. „Hei, suntem și noi aici!”, ar vrea să țipe testiculele atunci când faci sex oral. Ele sunt o zonă erogenă importantă, deci le poți mângâia sau linge fără griji. Totuși, ai mare grijă să nu exagerezi!

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise