Sex: miscari riscante

By  | 

Esti mingiiata acolo jos. HPV (virusul Papilloma uman) este cel de care trebuie sa te temi. Daca iubitul tau are negi dati de acest virus, simpla atingere a zonei tale genitale cu pielea lui se poate lasa cu un BTS.

A primi sex oral de la un tip caruia nu-i cunosti trecutul sexual. Ai auzit de herpesul genital sau de cel oral? Daca partenerul tau are unul pe buze, ti-l poate pasa si tie fix in zona pe care-o atinge cu gura. “Vinovatul” fiind un virus, infectia se poate raspindi chiar daca persoana bolnava nu are leziuni vizibile. Inainte sa faci un pas catre asternuturi, incearca sa scoti de la partenerul tau cit mai multe informatii despre fostele lui experiente sexuale.

Sexul neprotejat urmat de coitus interruptus. Unele femei au impresia ca, daca partenerul nu ejaculeaza, nici nu au cum sa se contamineze cu chlamydia sau gonoreea – deoarece respectivele bacterii periculoase traiesc in sperma. Ceea ce nu stiu ele este faptul ca acestea se gasesc inclusiv in lichidul preejaculator. Deci nu e nevoie ca tipul sa ejaculeze in interiorul vaginului pentru ca bacteriile sa-ti patrunda in organism. De asemenea, virusul papilloma uman (HPV) si herpesul se transmit prin contactul cu pielea persoanei infectate, asa ca poti sa te imbolna vesti chiar si prin simpla atingere a zonelor voastre genitale.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *