Sex inteligent in 10 pasi

By  | 


1.
Regleaza-ti ceasul biologic dupa cel al iubitului tau. Daca simti ca iti “ticaie” dimineata in zori sau dupa-amiaza, aproape in fiecare zi, fa-ti un obicei in a te conecta sexual cu partenerul.

2. Nu lasa actul sexual sa fie dominat de instincte… animalice (chiar tot timpul). Stii doar ca intr-o relatie perfecta trebuie sa existe diversitate. Un stil erotic repetat la nesfarsit va poate plictisi…

3. Orgasmul nu este obligatoriu de fiecare data! E valabil pentru amandoi. Impiedicarea orgasmului face ca dorinta sa creasca si sa se transforme intr-o “fantana de atractie”.

4. Incearca sa-ti temperezi excitatia cu ajutorul respiratiei. Asfel, vei experimenta hiper-orgasmul. Respira adanc, incetineste ritmul si tine-l in expectativa.

5. Implica-te de fiecare data intr-un joc al seductiei pentru ca dorinta sa ramana macar la un nivel mediu. Contam pe faptul ca stai foarte bine la capitolul creativitate.

6. Macar o data la doua luni, fa o pauza sexuala de o saptamana pentru a te umple de energie. Ce-i drept, oricum faci o pauza in timpul menstruatiei (si tropaie hormonii).

7. Cel putin o data pe zi, fa miscare (orice sport iti place, mersul pe jos, gimnastica, dans etc.) si, macar din cand in cand, examineaza-ti atent corpul in oglinda.

8. Prelungeste durata jocurilor erotice, preludiul si etapa postludica. Sexul pe viteza nu trebuie sa devina o obisnuinta. Ti s-a intamplat vreodata ca partida de sex sa dureze ore in sir? Ia incearca…

9. Prima penetrare ar trebui sa fie lenta, constienta, iar voi doi sa va priviti in ochi. Desigur, nu e obligatoriu sa se intample asta de fiecare data (nu te stresa sa tii minte sa il privesti in ochi, concentreaza-te asupra a ceea ce simti).

10. Stimuleaza-ti toate simturile: vazul, auzul, gustul, mirosul si simtul tactil. Imbraca lenjerie sexy, pune o muzica romantica, adu mancarea langa pat, pulverizeaza putin parfum pe perna…

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *