Sex din motive nebunesti

By  | 

Doi cercetatori si psihologi americani au chestionat circa 2000 de persoane despre motivele pentru care fiecare dintre ele face sex. De plictiseala, din razbunare (“Am vrut sa dau mai departe o boala venerica”), pentru a-si atinge un scop (“Aveam nevoie de o promovare”, “Era timpul sa am un copil”), din motive emotionale (“Voiam sa-i zic cuiva «multumesc »”) – atitia intervievati, atitea raspunsuri uimitoare.

Cititoarele COSMO nu se lasa mai prejos!

De mila. Era topit in preajma mea si mai ca ma asteptam sa ejaculeze in pantaloni. Era OK, dar nu genul meu. I-am facut insa o bucurie si m-am prefacut incintata de experienta.

Ma simteam obligata… si nu stiam cum sa ma revansez. Imi updata regulat calculatorul si ma “aproviziona” cu internet gratis, de la cablul lui. Bani nu voia… trebuia sa ma asigur ca va fi mereu disponibil sa ma ajute!

Am fost complice la o razbunare si m-am culcat, la cererea celei mai bune prietene, cu iubitul “rivalei” ei.

Eram curioasa cu citi tipi diferiti ma pot culca pe noapte. Dupa al treilea, surmenata si extenuata fizic, am renuntat sa continui “maratonul”.

Am asteptat sase luni… doar ca sa vad daca mi s-a strimtat vaginul intre timp.

Ca sa fac rau. Cum am aflat ca vecinul cel chipes din bloc se insoara curind, cum m-am prezentat la usa lui, cu propuneri indecente si ginduri murdare. A mers, evident!

Ca sa-mi grabesc menstruatia. Auzisem ca daca depui efort, dansezi agitata sau… faci sex salbatic, poate aparea ciclul. Am ales ultima varianta. Si de cind il asteptam!

Ca sa scap de insistente. Terminasem oficial relatia cu ex-ul, dar voia sa mai facem sex! Nu ma mai simteam atrasa, dar a perseverat pina am acceptat… nu fara vodca la “bord”!

Voiam sa alcatuiesc un clasament al tipurilor de penisuri existente. Lungimi, forme, striatii, curburi, semnalmente… cu cit mai multi parteneri, cu atit mai multe informatii.

Sa scap de raceala! Nici un medicament si ceai din ierburi nu a avut efect! Am comasat insa intr-o partida de sex incendiara infuzia cu aburi, transpiratia sub plapuma si masajul frenetic! A doua zi eram ca noua!

Din chef de prostii. Ma irita mania matusii mele de a-si aranja pernele si cum netezea cuvertura pe pat. I-am sustras cheile de la casa, le-am multiplicat la lacatuseria din colt si am pindit luni in sir pina a stat plecata din localitate cel putin o zi. Am facut sex desfrinat pe patul ei “pretentios” – pernele zburau haotic in aer, cearsafurile mototolite ghemotoc… Am incercat sa “reasamblez” totul, dar cind s-a intors, m-a intrebat daca eu am fost in casa la ea… insa aveam pregatita minciuna perfecta!

Din superstitie. Trei ani la rind, Anul Nou ma prinsese… facind sex si tot anul a fost imbelsugat la acest capitol. De data asta, nu aveam iubit, asa ca am abordat un invitat de la petrecerea de Revelion unde ma aflam. L-am vrajit sa-si abandoneze amicii ca, la 12 noaptea, sa “ciocneasca” sampania cu mine in pat!

Ca sa testez veridicitatea unor studii. Chipurile, grecii sint buni la pat, englezii nu prea, iar italienii sint comozi – conform studiilor unor cercetatori. Zau? Am vrut sa ma lamuresc prin propriile experimente empirice!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *