Sex cu un tip nou: cat de devreme?

Cât de devreme e OK să faci sex cu un tip nou, mai ales dacă vrei mai mult decât un one night stand de la el?

În perioada dinainte de a face sex, iubitul tău e pe deplin vrăjit de tine. Şi cu cât îl ţii mai mult pe jar, va fi din ce în ce mai interesat – însă n-are încotro şi te lasă pe tine să controlezi ritmul şi derularea acţiunii. Acesta este motivul principal pentru care ar trebui să amâni sexul cât de mult poţi –  să zicem măcar o lună. Ştim că e greu să rezişti când atracţia e atât de intensă (om eşti şi tu!), dar ai încredere: acest mic sacrificiu va fi până la urmă în favoarea ta. Iată câteva detalii pe care ar trebui să le iei în seamă:

Semne pe gât și alte accidente… pasionale

De fapt, şi el vrea să spui nu

La începutul jocului de-a întâlnitul, bărbaţii îşi doresc cât mai repede o partidă de sex; dar, în acelaşi timp, ar vrea şi pe cineva pentru suflet, nu doar pentru intense activităţi erotice. Chiar dacă ar face tot ce le stă în puteri, subtil (sau mai puţin subtil ) pentru a te determina să le cazi la aşternut, adevărul e că ar prefera să-l descurajezi decât să-i intri-n joc. Da, e o contradicţie. Evident că vrea să faceţi amor, dar apreciază o astfel de provocare. Cu cât are mai mult “de muncit”, cu atât va fi mai incitant premiul primit. Dacă te place, în mod subconştient îşi va dori ca tu să-i tai un pic din elan… pentru că aşa te va dori şi mai tare. Ştii şi tu că pentru lucrurile importante merită să aştepţi. Şi ştie şi el. Aşa că, atâta timp cât îi fluturi prin faţă promisiunea de a face dragoste, va fi numai cu ochii pe tine.

Sexul va fi mai bun

Ceea ce mă va determină să afirm: cu cât îl vei ţine mai mult în această situaţie, cu atât mai sublime vor fi momentele de intimitate – atunci când le vine rândul. Pe lângă faptul că îi inciţi la maximum interesul, îi şi stimulezi imaginaţia pentru tot ce va urma.

Să fim sincere: Prima dată când faci sex cu un nou iubit, nu este cea mai reuşită partidă; dar pentru că aţi aşteptat-o amândoi atât de mult, va părea mult mai intensă. Plus, din moment ce ai aşteptat ceva până să laşi garda jos – atâta cât să te simţi confortabil lângă acest tip –  tu eşti cea care va deţine controlul.

10 greșeli care pun bărbații pe fugă

Vei avea încredere în propriile sentimente

Nu e nici un secret că sexul fierbinte îţi poate tulbura dreapta judecată. Dacă eşti compatibilă cu un tip, s-ar putea să-i treci cu vederea o mulţime de defecte sau să-i amplifici anumite calităţi pentru a-ţi justifica motivele pentru care te culci cu el.

Când aştepţi o vreme până te laşi sedusă fizic, vei avea ochii larg deschişi. Din moment ce aţi avut o şansă de a vă cunoaşte, poţi avea încredere că te culci cu el din nişte motive corecte, nu doar din cauza unei atracţii intense. Dacă ajungi la această decizie… aşa, în ritmul tău, la timpul potrivit nu numai  că-ţi va creşte încrederea, dar te vei simţi mai puternică în relaţie.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.