Sex… cu tot corpul!

John Mayer avea dreptate: Corpul tău e o ţară a minunilor… cu posibilităţi orgasmice! Conţine tone de terminaţii nervoase care, odată stimulate, trimit semnale la creier şi-ţi asigură starea de excitaţie. şi atunci când eşti deja în starea de spirit potrivită, faptul că partenerul îşi trece degetele peste anumite zone fierbinţi poate fi suficient pentru a declanşa un cutremur în zona intimă. ”S-a descoperit şi că gâtul şi degetele de la picioare, atunci când sunt stimulate corect, te pot aduce la orgasm”, spune Kieth Blanchard, care a studiat subiectul pentru noua lui carte, It’s All in Your Head. Acesta este ghidul care te va ajuta să descoperi toate zonele ce te pot ajuta să ai orgasm.

Spatele genunchilorO zonă adesea ignorată, pielea din spatele genuchilor adoră atingerile delicate sau mângâierile pasionale ale partenerului. Atenţie, e şi o zonă care se gâdilă uşor, aşa că ai grijă să nu-ţi loveşti partenerul trăgând subit de genunchi!

Uretra

Din cauza formei clitorisului, acesta înconjoară uretra din trei părţi (uretra e zona responsabilă cu apariţia urinei… dar nu, nu o să-l numim pipi-orgasm). În teorie, atingând zona respectivă intră tot la capitolul orgasm clitoridian, dar e vorba de un contact mai indirect — şi două treimi din femei îl preferă.

Picioarele

Nu e preferat de toată lumea, dar un masaj lejer al picioarelor sau sărutarea şi sugerea degetelor de la picioare poate declanşa zona din creier adiacentă celei conectate de atingerile genitale. Asta explică de ce unii oameni se excită atunci când se joacă cu picioarele. Încearcă să-ţi rogi partenerul să-ţi maseze talpa ca să vezi dacă simţi ceva în zona respectivă.

Indicele plăcerii

Potenţial total

Citeşte continuarea materialului în ediţia de februarie a revistei Cosmopolitan.

FOTO: Istock. Traducere şi adaptare: Roxana Dobriţă

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.