Sex cu ochii legati: Cum sa ii oferi un orgasm pe nevazute

Să faci sex cu ochii legaţi e mai mult decât o simplă fantezie. Faptul că nu vezi ce ţi se întâmplă nu face decât să-ţi ascută celelalte simţuri, astfel încât vei simţi orice şoaptă şi mângâiere mult mai intens. Unde nu mai pui că sexul cu ochii legaţi e cea mai bună metodă de a scăpa de timiditate, inhibiţii sexuale sau eventuale complexe legate de corpul tău.

Totuşi, fii precaută… Dacă pe tine sexul pe nevăzute te va excita maxim, iubitului tău nu-i va facilita neapărat calea către orgasm. Bărbaţii sunt fiinţe vizuale, deci legându-l la ochi îl privezi de unul dintre simţurile lui cele mai excitante. Pentru a te asigura că aventura voastră „pe neve” va fi la fel de plăcută şi pentru el ca şi pentru tine, încearcă aceste poziţii sexuale:Dans în poală

Dacă ţi-ai dorit mereu să-i dansezi iubitului în poală, dar nu eşti sigură pe mişcările tale de… „dansatoare exotică”, acum e momentul să-ţi pui în aplicare fantezia! Leagă-ţi iubitul frumos la ochi, aşează-l pe un scaun, fotoliu sau pe marginea patului, şi instalează-te confortabil în poala lui, cu spatele la el. Pune-ţi palmele pe genunchii lui şi unduieşte-ţi şoldurile cât mai lasciv, lasă-l să te ţină el de şolduri şi să-ţi dicteze mişcările, strecoară-ţi o mână între corpurile voastre şi stimulează-l manual, lasă-te pe spate şi sărută-l în ureche sau şopteşte-i cât de bine te face să te simţi… O să fii cu atât mai inspirată cu cât ştii că tu eşti, practic, ochii lui!

Rock’n’roll

De data asta, amândoi trebuie să vă legaţi la ochi. El stă în pat, cu spatele sprijinit de tăblie şi cu picioarele întinse, uşor îndoite din genunchi, iar tu îl încaleci cu faţa. Îţi poziţionezi picioarele de o parte şi de alta a soldurilor lui, cu tălpile pe saltea, şi te mişti cum îţi convine. Sau, dacă te simţi generoasă, lasă-l pe el să te ţină de şolduri şi să-ţi ghideze mişcările. Te poţi lăsa pe spate, sprijinită în mâini, sau poţi să-l îmbrăţişezi, făcând astfel ca apropierea dintre voi să fie şi mai intensă.

La început va fi mai greu să va coordonaţi mişcările, având în vedere că sunteţi amândoi cu ochii legaţi, dar faptul că sunteţi nevoiţi să vă simţiţi unul pe celălalt pentru a vă sincroniza va creşte şi mai mult intimitatea dintre voi. Foloseşte-te de dirty talk, respiraţie, gemete şi încordarea muşchilor pelvieni pentru a intensifica senzaţiile de plăcere pe care i le oferi.

Trataţia completă

Dacă vrei să-ţi înnebuneşti iubitul cu tot soiul de senzaţii pe care nu le-a mai experimentat până acum, leagă-l la ochi… dar leagă-l şi de pat! Întinde-l pe spate, leagă-i mâinile de tăblia patului şi începe să-l săruţi şi să-l mângâi peste tot, din cap până-n picioare. Alternează masajul cu sărutările, muşcăturile cu zgârieturile, suptul cu linsul, handjobul cu blowjobul şi penetrarea. Include în jocul tău orice instrument erotic, de la cravaşă, jucării sexuale şi lumânări, la gheaţă, şampanie sau chiar mâncare. Cu cât senzaţiile pe care i le induci sunt mai neobişnuite, cu cât îi va fi mai greu să ghicească cu ce şi unde îl atingi, cu atât îl vei excita mai mult!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.