Sex ca in vacanta

By  | 

Adică acel tip de sex nu pe repede înainte, ci pe îndelete şi presărat cu multe idei şi experimente noi…

E în sfârşit vacanţă, nu e cazul să te gândeşti la sesiunea de examene de la începutul anului viitor şi nici la jobul la care te vei întoarce în ianuarie. Acum e vremea să te relaxezi, să petreci cât mai mult timp cu familia, dar şi cu iubitul tău. Recuperaţi toate acele întâlniri în doi care s-au scurtat tocmai din cauza programului vostru încărcat şi petreceţi cât mai mult timp în… pat. Iată sugestiile COSMO pentru sex ca in vacanta:

Preludiu mai lung

Alocaţi mai mult timp preludiului – cine vă grăbeşte în vacanţă? Alintaţi-vă reciproc, petreceţi timp sărutându-vă prelung şi, de ce nu, măriţi şi timpul pe care îl dedicaţi sesiunilor de sex oral. În acest fel, veţi da startul partied de sex propriu-zise mult mai înfierbântaţi, iar senzaţiile vor fi mai intense. Nu uita de lubrifiant – acesta nu trebuie folosit doar în timpul partidei de sex, ci chiar dinainte. Pe 4love.ro găseşti o mulţime de lubrifianţi şi uleiuri ideale pentru nopţi intense. Dă startul iubirii!

Bai cu spuma mai dese

Umple cada, fă spumă din plin, aprinde câteva lumânări groase şi eventual parfumate şi ia-ţi iubitul de mână. Spune-i că ai o surpriză pentru el şi propune-i să intraţi în cadă şi să vă relaxaţi împreună. Desigur că mai târziu atmosfera se va încinge şi probabil va ieşi o partidă de dragoste pe cinste, dar nu te grăbi şi profită de timpul împreună pentru a fi tandri. Pe site-ul makelovenotporn.com poţi găsi o sumedenie de idei de a face dragoste nonconformist, doar că pentru a le vedea, trebuie să plăteşti în jur de cinci dolari pentru a-ţi face un cont de utilizator cu acces la videoclipuri create de alţi utilizatori anonimi. Ce provocare!

Jocuri erotice – de ce nu?

Sugerează-i iubitului tău să interpretaţi roluri, să o faceţi legaţi la ochi sau să vă cumpăraţi ceva sexy de la un sex shop. Provoacă-l la un joc erotic de societate şi pregăteşte-te de o noapte sălbatică şi plină de senzualitate. De exemplu, pe cullio9ine.ro am descoperit că poţi comanda ceva inedit. Cullio 9ine este un joc isteţ tradus deja în peste 26 de limbi şi care îţi pune la dispoziţie cartonaşe cu provocări ghiduşe atât pentru tine, cât şi pentru el, pahare de shot-uri, accesorii sexy pentru a vă oferi plăcere reciprocă, dar şi multe alte accesorii cu care puteţi să vă distraţi o noapte întreagă. Mm, sună incitant!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *