Sex bucket list: 10 lucruri pe care trebuie sa le faci macar o data in viata

O listă de tipul „bucket list” se referă la acele lucruri pe care ți le propui să le faci până mori. Când vine vorba de sex, iată ce nu ar trebui să ratezi.

Ai făcut vreodată o bucket list? Probabil ai inclus acolo să înveți în sfârșit să înoți, să înveți o limbă străină, să locuiești o lună în altă țară, să sari cu parașuta sau să ajungi la festivalul Burning Man. Ce-ar fi să faci și o listă legată de sex?

COSMO îți prezintă 10 lucruri pe care să le incluzi în sex bucket list:

  1. Fă striptease pentru partenerul tău. Chiar dacă îți e puțin jenă și crezi că nu te vei descurca ca o profesionistă, află că nu asta e ideea. Nu trebuie să te descurci perfect, partenerului tău nu îi va păsa de asta. Crede-ne, va fi încântat și doar dacă încerci!
  2. Îndeplinește-ți o fantezie. Fiecare dintre noi are anumite fantezii, mai cuminți sau mai hardcore. Vorbește cu iubitul tău despre ele și îndeplinește-ți măcar una!
  3. Sexting, sex la telefon sau cybersex. Sexul nu se face doar dacă vă aflați împreună! Surprinde-l pe iubitul tău astfel și va fi mai mult decât încântat!
  4. Încearcă jucăriile sexuale. Indiferent dacă alegi un vibrator doar pentru tine sau ceva ce poți folosi împreună cu partenerul, considerăm că acest punct de pe listă e foarte important!
  5. Vizionează un film porno împreună cu partenerul. Am vorbit despre acest subiect într-un articol anterior.
  6. Învață să vorbești murdar. Din nou, am acordat subiectul într-un articol anterior, găsești acolo mai multe informații.
  7. Încearcă sexul în mașină! Poate că nu este cel mai comod tip de sex, dar este extrem de excitant!
  8. Sex în apă! Fie că te masturbezi singură în cadă sau faci sex în mare cu iubitul tău, sexul în apă este wow!
  9. Încearcă sexul anal. Citește aici câteva sfaturi care te vor face să prinzi curaj!
  10. Învață care-i treaba cu sexul tantric! Crede-ne, odată ce o vei face, viața ta sexuală se va îmbunătăți foarte mult!

Bineînțeles, această listă nu este bătută în cuie, nu ești obligată să tai ceva de pe ea dacă nu te simți cu adevărat confortabil. Este recomandat să ne depășim limitele din când în când, dar nu uita: experiența trebuie să fie una plăcută!

Tu câte din aceste lucruri le-ai făcut? Ce altceva ai mai adăuga pe lista noastră?

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise