Sex anal: Cele mai bune pozitii pentru incepatori

Ca orice ţine de sex, să faci sau nu sex anal este o opţiune personală. Că e dureros, murdar, pervers… asta decizi tu singură, dacă ai curiozitatea sau plăcerea de a-l încerca. Iar dacă ai ajuns în acest punct, de patru lucruri trebuie să ţii cont ca să eviţi riscul de a avea parte de o experienţă neplăcută:

1. Stimulare anală. Muşchii anali se contractă automat atunci când ceva penetrează anusul, fie că e vorba de penis, dildo sau un simplu deget. Reacţionează ca şi când ar lupta cu o invazie, apoi se relaxează, la următoarea mişcare se contractă din nou, dar nu la fel de intens, apoi iar se relaxează şi tot aşa. Dacă iubitul tău se repede să te penetreze anal fără să fi stimulat bine zona înainte (cu degetul, limba sau cu vreo jucărie sexuală), să nu te mire că o să te doară. Muşchii anusului trebuie bine „încălziţi” pentru a se relaxa, astfel încât penetrarea să nu fie forţată (lubrifiantul nu e de ajuns pentru a-ţi asigura asta!). Aşa că dacă iubitul tău îşi doreşte să te penetreze anal, trebuie să şi muncească pentru asta!  

2. Lubrifiere maximă. Şi anusul e plin de terminaţii nervoase dătătoare de plăcere, dar spre deosebire de vagin, nu se lubrifiază în mod natural. De aceea e OBLIGATORIU să foloseşti lubrifiant pentru a înlesni penetrarea. Şi nu, saliva nu e o soluţie! Poate suplimenta lubrifierea, poate părea porno şi astfel să vă intensifice plăcerea, dar lubrifiantul e sfânt când vine vorba de sex anal!

3. Prezervativ. Majoritatea bolilor cu transmitere sexuală se transmit şi pe cale anală, iar sexul anal neprotejat prezintă cele mai mare risc de transmitere a virusului HIV, aşadar folosiţi musai prezervativ! Nu doar protejează de BTS, dar anusul e plin de bacterii care provin din intestine, inofensive pentru această zonă, dar periculoase dacă ajung pe penis sau în vagin (e foarte uşor ca penisul să atingă vaginul după contactul anal şi să-l infecteze).

4. Poziţia potrivită. Unele poziţii înlesnesc mai bine penetrarea anală, de aceea sunt recomandate pentru primele încercări de sex anal:

Doggy style

E poziţia clasică asociată cu sexul anal, recomandată pentru începători şi pentru cei care au avut experienţe anterioare dureroase, deoarece asigură acces uşor la zona anală, fără ca vreunul dintre voi să facă vreo acrobaţie. Tu te sprijini în genunchi şi palme, iubitul tău stă în genunchi în spatele tău şi te ţine cu mâinile de şolduri. Ambii aveţi acces la clitoris şi la sânii tăi, aşa că îţi poţi intensifica plăcerea foarte uşor. Dacă vrei ca tu să fii cea care controlează ritmul şi unghiul penetrării, stai cu genunchii depărtaţi şi fundul sprijinit pe călcâie, în timp ce iubitul tău se aşează în spatele tău în aceeaşi poziţie, astfel încât penisul lui să se afle sub fundul tău. El nu se mişcă, tu eşti cea care se lasă pe penis cât de adânc şi de lent îşi doreşte.

Pe stomac

Este una dintre poziţiile perfecte pentru primul anal, deoarece e super relaxantă pentru tine: stai întinsă pe stomac, în timp ce iubitul tău îşi face treaba, în spate. Nu trebuie să te sprijini de nimic, să te concentrezi să-ţi menţii echilibrul, nici măcar nu trebuie să te mişti prea mult. Bonus: ai mâinile libere ca să te stimulezi clitoridian şi să-ţi intensifici senzaţiile de plăcere. Indicat e să-ţi pui o pernă sub stomac, pentru ca posteriorul să-ţi fie uşor ridicat şi partenerul să te poată penetra mai uşor.

Cowgirl

O altă poziţie perfectă pentru primul sex anal, deoarece îţi permite să controlezi ritmul şi profunzimea penetrării. Iubitul tău stă întins pe spate, tu îl încaleci şi te mişti după bunul tău plac. Te poţi stimula clitoridian, iar el se poate juca cu sânii tăi. Imposibil să nu simţi plăcere, dintr-o parte sau alta!

Linguriţa

Nu doar înlesneşte penetrarea anală, dar este şi o poziţie intimă, perfectă pentru îndrăgostiţi. Ambii staţi relaxat şi aveţi mâinile libere ca să vă exploraţi corpurile. Poţi să-ţi ridici piciorul de deasupra şi să-l ţii cu mâna de genunchi, astfel încât iubitul tău să vadă mai bine „acţiunea”, sau poţi face penetrarea şi mai uşoară dacă te ghemuiesti puţin. Şi, dacă tot ai ajuns în poziţia asta, de ce să nu încerci orgasmul triplu? De cel anal se ocupă iubitul, de cel vaginal te poţi ocupa tu cu un dildo/ vibrator, iar iubitul tău te poate stimula clitoridian. N-o să reuşeşti din prima să ai toate orgasmele posibile, dar e ceva pentru care merită să munceşti, nu?

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise